17.10.07

Dwight K. Schrute

Estreno avatar. Quan vaig estrenar blog, vaig decidir, amb gran fortuna, utilitzar el nom d'albert com a nickname de Blogger. Quina gran pensada la meva. No hi haurà cap més Albert en tot el món. Mai em confondran amb ningú amb un nick tan ocurrent i incomparable. I una merda! Ja he vist varis comentaris en altres blogs que firmen com a albert.

Tenia dues opcions. Canviar el nick -mala peça al teler. Configurar-me un avatar -millor. Jo, impulsiu de mena, vaig tirar pel dret. Avatar. Que poso? No tinc ídols, no tinc personatges a qui adori... Mmmmm... Sí, perdó, en tinc un i des de fa molt poc. Dwight K. Schrute de The Office. Un comercial que no em vull aventurar a descriure. Només us convido a mirar la sèrie i jutjar vosaltres mateixos.

No m'identifico gens amb ell, però com diu el bo d'en Narval: és entranyable. L'adoro, l'estimo i me n'aniria al llit amb ell. L'oficina de Scranton de Dunder Mifflin no seria el mateix sense Dwight K. Schrute.

12 comentaris:

Roi ha dit...

i has vist la cara que fa en Dwight "original"? el de la versió anglesa? es diu Gareth.
El seu careto és demolidor.
Ara, en Dwight també mola molt!
felicitats pel canvi, pinta bé

Eva ha dit...

jajaja d'alberts n'hi ha molts però jo de Xavis en tinc diversos i no vegis...al principi em feia un bon embolic per que no sabia qui era qui xD vaya tela...

Narval ha dit...

Realment Albert és un nick que no s'havia utilitzat mai. No, la veritat és que et posis el que et posis sempre hi haurà algú que l'hagi agafat abans. Excepte que et posis un nick inventat o rocambolesc. Ho dic per experiència després de passar per diversos nicks, però un nick no fa estiu.

Jo al principi de registrar-me a blogger era reaci a tota mena d'avatars i perfils, però al final em feia tanta mandra haver d'omplir el formulari per cada puto comentari que ara quasi ho trobo imprescindible.

El tal Dwight sembla prou inquietant com per posar-se a veure The Office, de la qual tinc alguna cosa baixada ja. Jo no em sento identificat amb el malvat trinxant, però tampoc sabia que posar.

set sota zero ha dit...

Té cara d'empanat.

sombretti ha dit...

Pos anda que no mola aquest pentinat!!! la quantitat de coses que se li podrien escriure al front!!

Anònim ha dit...

Albert! tu saps que per aquí (IGD) no et diem pas així, o sigui podries posar-te aquell tendre nom que porten boges a totes les dones! eh!

cargol ha dit...

M'agrada aquesta mirada de boig-psicòpata-a que te rajo.

xbgras ha dit...

Que gran! Que sapigues que he mirat els 3 primers capitols per la teva referencia que vas fer. A veure quant trec temps i en miro més.

De la serie jo voldria ser com el jefe... pero no voldria treballar en una oficina amb un jefe com aquest. No se si m'explico...

PD: Et podries posar com a nick: "La perla de ..."

Itf ha dit...

Dwight!!! Un dels meus idols també! Encara ric quan explicava lo de les propines, que no en donava mai al pizzero perquè sabia fer-ho ell, en canvi si que donava propina al metge perquè no sap eliminar-se les pedres del ronyó.

JRoca_Font ha dit...

The office és una sèrie sublim i el paio aquest fot tronxar de riure, és més que recomanable.
Salut

Anònim ha dit...

Ma mare té de nick 'albert'.

Albert Jr.

O cap0...

Questionaire ha dit...

Jo m'hi posaria el Dr. Zoydberg. Ésd el meu ídol!