16.10.07

Puta

Necessitava un monitor nou. Era patètic que un informàtic tingués un tub catòdic de 15". Lamentable. Faria plorar a Chuck Norris. Jo sentia la necessitat de posseir un LCD. De 17" com a mínim i amb altaveus incorporats. Menys trastos, menys pols. Vagància. Pràctic. Digueu-ne com vulgueu. 19" estarien bé. Podria veure pel·lícules i series amb unes condicions acceptables. Sense molestar a la senyora. Que gaudeixi de la televisió i el sofà. No cal que s'hagi d'empassar tot el que a mi em ve de gust. Sóc un friki. Tu, probablement més.

No regalen LCD's amb les magdalenes. Els punts de la Caixa no arriben, els corticoles tampoc. M'hauria de desplaçar a les botigues o visitar internet. Fes ciutat, Albert. Compra al comerç local. En vaig veure una que em feia el pes. S'ajustava al pressupost. Bé. Comparo. Internet m'oferia preus similars. Fes ciutat. Decideixo fer una segona volta. Tres o quatre botigues m'oferien preus més elevats o els monitors no em feien el pes. Últim intent. Visitaré la lamentable cadena Beep. El Dia de la informàtica. El Dacia de la informàtica. El Canal 25TV de la informàtica.

Entro. La dependenta és gorda i té bigoti. Bé. Passa el psicotècnic per entrar en plantilla al Día. Li demano preus i models de LCD's no sense abans indicar que la vull amb altaveus incorporats. La molt puta és vol quedar amb mi. O ella és molt imbècil o es pensa que jo sóc tonto. "Tots els monitors porten altaveus". N'estàs segura? "Sí, sí, són aquí darrere". M'assenyala la reixeta de ventilació dels monitors. No sé si trencar-li la cara, escupir-la o insultar-la. Em passa pel cap demanar-li si podem provar com sóna. Me la imagino suant com una berra intentant que la reixeta de ventilació emeti algún so. Me la imagino fent de ventrilocua imitant el so d'inici de Windows. Chan chan chan chaaaan. Passo d'ella. Li dic que sí i la tia em diu preus. No l'escolto. Vull marxar. Marxo. Ràpid. La estupidesa s'encomana.

Finalment vaig comprar la primera que vaig veure. Ara disposo de 19", milions de pixels i uns altaveus que no desprenen calor. La venedora del Beep hauria de morir ofegada en la seva merda. Si no sap què ven, que no vengui. I que s'afaiti. Per favor.

12 comentaris:

mafalda ha dit...

Sí! Per fi algú diu les coses clares!
Redéu! És per matar-la! I encara has estat educat davant d'ella, a mi m'hauria costat!
En fi, almenys tens el teu monitor nou...

set sota zero ha dit...

Burra inútil.Vols dir que passaria el psicotècnic del Dia? Pensa que han de saber fer anar una caixa registradora i aquesta tia no arriba a borderline. L'entrevista personal sí que la passaria, tenint bigoti, segur.

cargol ha dit...

Li hauria d'haver fet probar-los i que s'enfonsés en la misèria al demostrar la seva inutilitat!

Itf ha dit...

Jaja! Llàstima que no va atrevir-se a endollar-lo. Hauria estat un moment mític.

Anònim ha dit...

Jejeje! Et passa cada cosa Albert ...
Podriem posar un símil, o varis!
1- algú de vosaltres venen avions: Senyors, aquest airbus quan cau ningú es fa mal, pq porta coixins a les bucaques!
2- venent pisos: aquest pis té molta ventilació, pq li regalem 2 aires a condicionats!
2- venent vaques: aquesta vaca dona llet envasada directament, pq ho diu a la tele! (llet de la bona)
jejeje

Anònim ha dit...

Jo ara tinc una LCD, però no canviaria el tub catòdic de la meva samsung 17" per res del món. Des que tinc una LCD, he après que hi ha una cosa que es diu ghosting, que la pantalla te una puta resolució nativa i que el gris i el negre són el mateix color.

Llarga vida als CRT.

Anònim ha dit...

i Llarga vida als frikis!

Narval ha dit...

Pobre bestiota, segur que és de les que pensen que internet és un canal de la tele.

Vier ha dit...

Òstia, quina incompetència més gran! La teva descripció fa bastanta justícia amb aquest inútil, però :-D

mrpage ha dit...

Gràcies a tots per insultar-la. Ho mereix.

Narval ha dit...

El nou avatar és entranyable.

Questionaire ha dit...

Ah, els pressumptes venedors d'informàtica! Només comparables al venedors de cotxes...