1.10.07

Enyesados Roca SL

Llegeixo avui que Juan Antonio Roca està dissenyant i dirigint la reforma del mòdul de la presó de Albolote. Suposo que el recordareu per el seu/s xalet i els seus animals dissecats. Aquest senyor ho porta a la sang i quan veu uns terrenys, automàticament hi veu ciment, diners i obrers picant pedra. Tan fa que ell hi sigui engarjolat en aquesta presó. Això és el de menys. Des del seu mòdul penitenciari ja està ideant una zona enjardinada on descansar, una griferia nova per els banys i un arrebossat per la paret exterior que dona al pati. Aquest cop no hi guanyarà diners però mantindrà viva la seva il·lusió.

Es curiós el cas. Un ex-regidor d'urbanisme imputat per un mal urbanisme, es dedica a dirigir una reforma de la pròpia presó. Seria com si Mario Conde portés la situació comptable de Can Brians o Dieguito el Malo montes un petit super amb secció de disfresses a la presó d'Alcalà Meco.

Quan Juan Antonio Roca acabi amb aquesta obra, el Barça podria replantejar-se el projecte de Foster i reformular-ne un de nou. Roca podria fer un nou disseny més econòmic i tramitar la venda i urbanització del Mini. Amb una mica de sort, el Barça tindria el camp renovat i encara hi hauria guanyat diners.

"Aqui yo le pondria racholas nuevas y una pantalla plasma Bang&Olfusen"

2 comentaris:

set sota zero ha dit...

I el loco de la ballesta podria organitzar uns campionats de tir a Quatre camins.

Anònim ha dit...

Enyesados y rebosos El Portugués no feia algun treballet pel sr. Roca?