2.10.07

Out of my Head

És inhumà el tracte que està rebent Alicia Esteve Head. Se l'ha titllat de mentidera, estafadora, traïdora, etc... quan aquesta senyora, segons ha pogut saber RacoDC, és cert que va estar present a l'11S i a tants d'altres moments històrics recents. En tenim documents per a demostrar-ho:

-Forces anys abans de l'11-S ja va estar present en l'assassinat de JFK. Alicia Esteve Head forma part de la història recent dels USA:


-La primera Champions del Barça va tenir dos protagonistes, Ronald Koeman i Alicia Esteve Head. Ella va parar la pilota perquè Koeman la fiqués al fons de la porteria:

-Durant la dictadura de Franco va forjar una estreta amistat amb el generalíssimo. Seves són algunes de les decisions més importants de la dictadura:

-Sense cap mena de dubte, la imatge més colpidora la trobem al camp de concentració de Mauthausen on va compartir barraca amb el seu bon amic i sempre menyspreat Enric Marco. Injustament expulsat de l'Amical de Mauthausen:

8 comentaris:

Unknown ha dit...

He sentit a dir que s'ha menjat la Madeleine.

Itf ha dit...

També recordo que va jugar la final de París, injustament ignorada per la premsa.

set sota zero ha dit...

Pobre noia, quatre mentirijillas de res comparat amb les boles sobre les armes de destrucció massiva a l'Iraq i l'autoria d'Eta dels atemptats de Madrid, entre d'altres troles i farses teixides per segons quins polítics que, per cert, ni s'han plantejat dimitir morts de la vergonya.

Roi ha dit...

...i la Creu de Sant Jordi va per.....

Nosotras mismas ha dit...

jajaja

Molt bo.

Salutacions.

Eva ha dit...

quina penques aquesta dona.... recordo quan l'enric marco va venir a la meva escola a fer una xerrada....fill de puta..a molts se'ns va fotre la carn de gallina i al saber que era un estafador.... collons aquesta gent...no tenen sentiments...

sombretti ha dit...

hahaha!!! albert, ets dolent!! (i això, si heu vist Amelie, sabreu que és casi un elogi)

Narval ha dit...

Impostors honoris causa.