9.10.07

Per què?

Puc arribar a acceptar (que no aprovar) el riure obsessiu i embafador de la Tatiana. Puc arribar a acceptar que Toni Soler no hi sigui a la segona hora (tot i que el trobo molt a faltar). Puc arribar a assumir que Roger de Gràcia hi serà un cop a la setmana. Puc arribar a conviure sense la genial Silvia Abril. Puc arribar a moltes coses per el Minoria absoluta.

Ara, la única pregunta que em vé al cap és: Toni Albà, per què? No aporta res de nou al programa. Tots els personatges que fa ja estan agafats i, per cert, molt millors que els seus. Només fa que interrompre amb els seus acudits dolents i sempre partint del joc/equívoc amb les paraules. El seus personatges sempre tendeixen cap a l'histrionisme i el seu Rei -digue-m'ho clar- ja cansa.

Afortunadament, ens queda la resta de gent. Uns cracks TOTS plegats. Tots ho fan francament bé i aconsegueixen que cada dia em descarregui els mp3 i me'ls repassi minut a minut. Per favor, no us moriu mai.

14 comentaris:

Narval ha dit...

Després d'haver-lo escoltat varies temporades a mi ja em cansa tot el programa. Prefereixo el Versió que és molt més variat.

Itf ha dit...

En la línia del comentari anterior, no escolto el Minoria Absoluta com l'escoltava abans. En canvi el Versió Rac1 el trobo cada dia millor.

En quant a Toni Albà, comparteixo la teva opinió. Sempre acaba cridant i fent una veu aguda que no té a veure amb qui imita. Al Polonia també em cansa.

mrpage ha dit...

Certament, jo ara també prefereixo el Versió. I cada dia més!

De fet -digueu-m'he friki- em baixo i escolto els dos programes cada dia a la feina.

Afontcu ha dit...

Secundo pràcticament el 99% de les paraules que has escrit.

A mi m'agrada més el Minoria que el Versió, però m'agradava més, i ho he de reconèixer, el Minoria de fa un parell de temporades.

Tot i que, mentre hi hagi els de sempre, el programa valdrà la pena igual.


ps: És normal que cada dia em caigui una miqueta pitjor el Roger de Gràcia? Que el seu cognom sigui el que és no té perquè fer-lo graciós :S...a mi no em fa gràcia :)

set sota zero ha dit...

A mi, en canvi, el que em carrega bastant és el personatge del iaiu del Versió, el senyor Marcel·lí

Anònim ha dit...

Putu de Gràcia! Ja saps que en penso, aquest tiu no ha nascut per fer riure els demès!

Unknown ha dit...

Escolto el Minoria des dels inicis, quan l'emetien el cap de setmana i era gravat. I el programa ha anat canviant cada temporada, de vegades a millor i de vegades a pitjor. La fórmula d'aquest any m'agrada bastant, una primera hora política i una segona més de magazine.

A mi el Roger de Gràcia em cau bé, què voleu que us digui. I m'entusiasma l'equip del minoria dels divendres, o la secció dels oscars, o la del sergi mas.

Odio amb totes les forces el Toni Albà, que ja havia aparegut fa uns anys en el programa, i que és absolutament vomitiu i prescindible.

No m'agrada el Versió. I tampoc no suporto l'Espin.

mrpage ha dit...

Jo també l'escoltava quan era en cap de setmana i l'he seguit sempre. El nou format m'agrada tot i que prefereixo l'anterior.

A mi Roger de Gràcia m'agrada com a caçador de paraules, de bolets o del que sigui. Al Minoria m'agrada si segueix el guió, pero em dona la impressió que és com l'Albà, que hi vol fotre massa de la seva part.

Dels divendres, el Guionista brillant fa honor al seu nom, brillant.

Per cert, els Òscars demanen a crits un programa propi.

Questionaire ha dit...

DOncs jo demano programa propi per al Sr. Quim Kong. Aquesta setmana va fer el joc de paraules del segle: va parlar d'en Pau Gasoil... Una mica més i em clavo un pinyac amb el cotxe!

Anònim ha dit...

Del Minoria d'aquest any només crec que falla la Tatiana. No és que em provoqui repulsió -que no-, però crec que amb el Sr. Morales ja n'hi havia prou. Tot i això, no crec que sigui un mal canvi tampoc.

El Roger de Gracia sempre me n'ha fet, de gracia (jo jo jo).

Toni Albà només m'agrada quan fa de rei. Però no li desitjo cap mal.

El Versió m'agrada a moments. De vegades em fa fàstic, d'altres no.

El Sr. Kong mereix un programa de TRES HORES. Encara ploro quan recordo aquells temps en que el Rosari era el millor programa de la difunta Ona Catalana...

Set i deu... set i deu... set i deu...

Unknown ha dit...

Set i deu, setideu, seti...deu!

mrpage ha dit...

Malauradament no vaig seguir el Rosari. Algú em pot explicar que és això de "set i deu"?

Unknown ha dit...

En l'última o les dues últimes temporades, quan eren les set i deu de la tarda (després de l'informatiu), es cantava la sintonia de la darrera hora del programa amb la única lletra consistent en set i deu set i deu set i deu. Mític.

Com la impagable secció de les llegendes urbanes, el cinema de videoclub o les històries de l'Acracio.

mrpage ha dit...

Una llàstima que no l'escoltés doncs. El senyor Kong és segell de qualitat.