21.10.07

Dissabte 21. Convidats.

Dissabte 21, 10.45h. Sincerament, no conec gaire Els Convidats. Només he escoltat dues (molt bones) cançons al blog del senyor Q.

L'Aïda, al lavabo, escolta una conversa entre dues senyores : "És un grup per dones". Uns minuts més tard, a la cua per entrar, ho torno a escoltar jo mateix: "És un grup per dones".

El Teatre de l'Aurora és un local familiar, està força ple i hi ha ganes de bona música. El Senyor Q. vesteix una samarreta modernilla i fa d'home orquestra. Canta i toca 4 instruments diferents.

Sonen una barreja de versions i cançons pròpies del grup. Unes de més tranquil·les i d'altres amb força ritme. M'agrada, m'ho estic passant bé. Els gags són constants entre cançó i cançó. En Jordi i en Xevi estan de conya, un és baix i l'altre és calb i s'ho passen per la cara. L'Àfrica en sap molt i té molt bona veu, ens agrada.

El millor dels somnis(escoltar) fa trempar al públic, és una molt bona cançó, té ritme i és molt engaxadíssa. Es nota que disfruten tocant-la. París no s'acaba mai del senyor Q. és molt gran. Bones versions de Suzanne Vega, Tracy Chapman, Bee Gees, etc... No volem que s'acabi. El bis no tarda gens en tornar. El concert s'ha acabat.

En han agradat els Convidats. Les senyores d'abans deuen estar encegades amb l'innegable atractiu físic del Senyor Q. ja que els Convidats no és un grup per dones. És un grup per amants de la música i per els seguidors d'un estil musical difícil de trobar en català. Hem disfrutat molt i hem descobert un bon grup.

Comprem Radio-logia i esperem el moment en que el Senyor Q. surti del seu camerino ple de roses i clavells. Com els grans. Quan surt l'abordo i em dono a conèixer. Com deia en Doc el moment és complicat ja que no hi ha router ni servidor de Blogspot per el mig. Cara a cara. Un servidor, que és molt valent amb un teclat al davant, és força tímid. Per què negar-ho. El felicito, parlem breument i ens convidem a seguir-nos llegint. M'han quedat coses pendents per dir però m'ha alegrat MOLT poder-lo conèixer personalment i espero tenir una altra ocasió per a poder-ho tornar a fer en un futur.

Parafrasejant en Doc: Senyor Q., és vosté molt bo.

7 comentaris:

Questionaire ha dit...

Caram, m'han caigut (per aquest ordre) les llàgrimes i les garlandes llegint la seva crònica d'anit. He de dir-li que jo també sóc un pèl tímid ("pèl", ho ha captat? Haw, haw, haw...!) i quan se'm presenta algú no sé gaire que dir-li. Jo també espero una pròxima ocasió per què ens expliquem alguna cosa.

Una abraçada ben cordial i posi'm als peus de la seva senyora.

Agraït per la seva visita,

Q.

Unknown ha dit...

Tenim ganes d'anar a un altre concert, que un servidor també es va quedar amb ganes de fer-li un parell de preguntes.

Els Convidats molen.

Eva ha dit...

la veritat és que no els he sentit mai als convidats, em sona el nom potser d'alguna festa major o vés a saber...

Itf ha dit...

Jo tampoc sé qui són els convidats. Ara entraré a la seva pàgina web per descobrir-ho.

mrpage ha dit...

Doncs jo us convido (jajajota) a que els conegueu. Si, els Convidats molen.

Per cert, quan deia roses i clavells al camerino volia dir senyoretes que fumen i destil·lats varis. S'havia entés, no?

Senyor Q., molt agraït.

Quimkong ha dit...

Tot i ser a Igualada la nit dels fets, les obligacions familiars em van impedir ser al magne esdeveniment.

He tingut el plaer d'entrevistar i de sentir en directe "Els Convidats".
Amb la musica que fan, no entenc com encara no han rebut cap oferta milion�ria per triomfar com mereixen i poder comprar sengles Ferraris i cases a S'Agar�.

journal ha dit...

Fa dotze anys i mig que segueixo Els Convidats (quasi des del seu inici com a duet i després com a quartet; ho sento, però encara no els he sentit des que són quintet) i, deixant a banda l'amistat que tinc amb els dos components inicials (el senyor Questionaire i en J.R.), puc afirmar que fan bona música i que mereixen un lloc preferent a la fila 1 de les arts musicals.