1.1.08

Gran dubte de cap d'any

Per què cada cap d'any, bo i mirant la televisió, ha de sortir la famosa pregunta de:

L'anunci més car quin és, el primer o l'últim?

Algú pot resoldre aquest dubte d'una vegada per totes i oblidar-nos, per sempre, de la puta pregunta. Gràcies.

14 comentaris:

Eva ha dit...

jo diria que és el primer no? encara que bé, el més lògic seria que fós l'últim ja que en aquell moment tothom si que està pendnet de la Tv mentre que que quan estàn fent el primer la gent ja s'està felicitant, fent petons i abraçades....

Narval ha dit...

Jo crec que hauria de ser l'últim de l'any el més car, que es quan tothom està en tensió contant les uves, jo fins i tot me les pelo. En canvi un cop han donat les campanades tothom embogeix, xiscla, beu, apaga la tele i se'n va de marxa.

Anònim ha dit...

jo el que no acabo d'entendre és per què coi es dóna tanta importància al primer nadó nascut de l'any? serà famós en un futur? Se n'enrecordarà algú (a part dels seus pares i família) dintre de tres dies? Cal que cada any a les notícies sigui portada el primer nadó de Girona, de BCN, de... Pfff, digueu-me que no tinc esperit paternal (que és veritat) però no entenc aquest tipus de notícia, ni ho entendré mai la veritat.

sombretti ha dit...

Jejejeee lo del primer català de l'any és una tonteria de les grosses, sipsip!!

mrpage ha dit...

La meva proposta seria que a partir d'ara fos notícia el primer mort de l'any.

Júlia ha dit...

El més car és l'últim de l'any. Aquest cap d'any ho vam discutir a casa mentre sopàvem i em van convèncer d'això. No recordo ni els arguments ni l'explicació ni les fonts citades. Però el més car és l'últim. Tingues fe si vols matar el debat.

Ghandi ha dit...

Jo estava a la casa que cita l'anterior contertuliana i crec que el més car és el primer. No tinc cap argument, senzillament vull portar-li la contraria.

mrpage ha dit...

Així m'agrada, discuteixin per favor.

cargol ha dit...

L'anunci més car és el de Freixenet, sens dubte.

Júlia ha dit...

http://bocabit.com/2007/12/31/los-primeros-y-ultimos-anuncios-del-ano-los-anuncios-mas-caros/

Aquí podem veure com l'últim anunci és més car que el primer. Una pàgina que es fa dir BOCABIT mereix tota la meva credibilitat. Però tot i la victòria sobre Ghandi, puc discutir amb ell. Per exemple: "tu Ghandi el que ets és un imbècil. Parlem-ne".

Júlia ha dit...

Vale, no es veu tot el link i no s'hi pot anar. Espero que Ghandi no sigui tan vil com per utilizar això en contra meva. Segueix en peu lo de imbècil.

mrpage ha dit...

Al link s'hi pot accedir clicant aquí.

Gràcies Júlia. Tanques el debat de la publicitat i n'obres un de molt més interessant. Sr. Gandhi, té la paraula.

Questionaire ha dit...

Va, ara em faré el xulo: el primer spot de la Teletrès d'aquest any era meu, ex-aequo amb la Txe Arana, i era el dels 25 anys de TV3 i Catalunya Arràdio. Gràcies pels aplaudiments.

Ghandi ha dit...

Que m'aporta la senyoreta? dades? fonts "fiables"? experts? A mi no m'enganyen. Això és com si decideix portar-me algun científic per convencem de què la terra no és plana. Tonteries de la modernitat. A mi sempre em tindrà per combatre la seva raó absurda. Només la creuria si fos capaç de defensar els seus arguments amb la mà posada en oli bullint i no es cremés, única prova inequívoca que vostè no seria la bruixa que sembla. Llàstima que si la denuncio al Mossos no em faran cas i no la cremaran a la Pl. Catalunya o la convertiran en la meva esclava (tot i que sé que aquesta opció encara li agradaria, bagassa).