17.1.08

El plaer del dolor

A vegades busquem el plaer personal d'una forma gairebé obscena. Sempre busquem el plaer més car, el més complicat d'aconseguir. A voltes confonem el plaer amb l'enveja que pot arribar a generar en els demés. El plaer no el genera la maldat, el plaer se'l genera cadascú per ell mateix. No sempre el plaer té forma de menjar, de cos, d'objecte. El plaer pot no tenir volum, el plaer per el dolor. El plaer com a fi del patiment.

I on vols anar a parar us deveu preguntar. El plaer de les petites coses, el plaer del dolor.

Una pilotada als ous, al contrari del que
podeu pensar, pot representar el plaer. Si, sé que comporta dolor intens i aquí és on vull anar a parar. La sensació de desaparició del dolor, quan ja penses que s'està acabant. Que en pots rebre una altre en uns minuts però que aquella ja s'està acabant, que l'estàs guanyant, que l'estàs superant. La sensació de valorar que tens sort de no viure en una constant pilotada als ous. Que fa molt mal però que quan desapareix ets feliç.

Així doncs amics, el consell per quan necessiteu una dosi de plaer, és una bona pilotada als ous.

Racó dels calçasses: Psicòlegs sados. La primera visita és gratuïta.

12 comentaris:

Unknown ha dit...

Comenci vostè primer que a mi m'entra la risa.

cargol ha dit...

Per culpa d'una pilotada als ous a la tendra edat de 10 anys, em vaig passar 15 dies a l'hospital amb operació inclosa(on a més em van robar un cub de Rubbik).Encara dóno gràcies de no haver-m'hi trobat un avi amb una destral...

mrpage ha dit...

Doc,no no, comenci vosté. Ja veurà quin plaer.

Cargol, a veure, és que tots els extrems són dolents. Sempre.

jair d ha dit...

quanta raó he llegit en aquest post. la pilotada als ous et deixa plegat, sí, però què me'n dieu d'una pilotada a l'orella a 3ºC?

sombretti ha dit...

Ara seré serdu, però bé... què me'n diuen de pixar quan se n'estan morint de ganes? al principi és un patiment i poc a poc es va convertint en plaer...

Questionaire ha dit...

Jo, quan no faig caca, em ve mal de cap i després m'he de prendre un espidifen. Com ho senten. No sé si ve a tomb però em venia de gust comentar-ho.

mrpage ha dit...

Crec que faré un post-llista de coses que fan plaer del dolor. Per cert la pilotada en fred és hiper dolorosa, i a la orella, mortal.

Sombretti, té tota la raó.

Q, senti's lliure de comentar les seves penes. Per favor.

Vier ha dit...

No us auguro massa èxit, encara que per provar no es perd res. Gratis, heu dit?

Ghandi ha dit...

Quanta raó. Jugo a futbol de defensa cada divendres només per rebre un xut potent als ous. 5 putes temporades i res. El gran problema és que les normes d'aquest esport estúpid diuen que s'ha de xutar a porteria i els davanters intenten enviar la pilota a la xarxa i no disparen als ous de la gent. Hauriem d'enviar cartes a la FIFA o a la ONU perquè canviin el reglament d'una puta vegada.

Anònim ha dit...

Jo tinc problemes de restrenyiment, i no, no dona plaer.

Júlia ha dit...

Això és com quan tens molt de pipí i t'has d'aguantar, t'has d'aguantar... fins que per fi pots pixar però, tot i així, esperes uns segons més i apretes la bufeta per últim cop... i la descarga, el paler i la satisfacció que sents no té preu.

xbgras ha dit...

A veure si dilluns hi penso i li dóno plaer...