19.1.08

Control

"Y ya para acabar, recordar que el control de esfínteres, en un principio no es algo que dependa del deseo del niño, ni tampoco de un “adiestramiento” llevado a cabo por los adultos. El control es un logro, una conquista que debe realizar el propio niño."

D'aquesta manera, i entre aplaudiments, acabà la concorreguda conferència sobre el control d'esfínters del prestigiós pediatra José Miguel Miranda. S'aixecà de la cadira i tot recollint els seus papers, la estilografica caigué a terra. José Angel s'agupí a recollir-la i amb l'esforç de la pujada se li escapí un pet i es cagà a sobre.

Sense cap mena de dubte, José Miguel Miranda havia tornat a néixer.

8 comentaris:

sombretti ha dit...

No ve gaire a cuentu, però total, el post de l'Albert tampoc... anava a dir que això que els nens petits caguin drets és una cosa que em sorpren. Crec que jo seria incapaç de cagar dret.

cargol ha dit...

Sr Sombretti, quan ha vist un nen cagant dret?

Sr Albert, veig que aquest cap de setmana vam tenir alguna extranya conexió neuro-telepàtica!

Vier ha dit...

Hehehehe, quina gràcia :)

El Miranda aquest devia haver tingut una infància d'allò més difícil.

Quan anava al cole, en un d'aquests dinars de classe, hi havia el germà petit d'un amic meu que ens seguia a arreu i feia tot el que li dèiem. Algú li va proposar que cagués dins d'un test per anar a ensenyar el trunyo als pares, i ho va fer dret.

sombretti ha dit...

Com es nota que no té nens a cuidadu seu!! Quan van amb bolquers caguen drets. Se'n van al seu raconet i venga, a deixar-lo anar!

cargol ha dit...

Home, així jo també cago dret!

Anònim ha dit...

Senyors, es pot cagar dret. De fet, jo sempre ho faig quan he de cagar en WC públics. Tot es qüestió d'equilibri i control de les forces. Ànims.

Modgi ha dit...

El control de l'esfinter es un tema apassionant. De fet, jo conec gent que no nomes controla el seu, sino el meu tambe. El ministre d'economia, per exemple...

Anònim ha dit...

Aaaah, els pets amb caldo, també coneguts com a "chorrocaca"... Són la meva debilitat.