18.3.07

Un món perfecte (volum I)


En un món perfecte a la senyora del Master plus se li enganxaria la llengüa a l'aparell de massatges. Aquest es sobreescalfaria i en posar-se en contacte amb la panxeta començaria a llençar greixines a borbotones com si del volcà Etna es tractés. La senyora intentaria cridar pero com que no tindria llengüa ningú la sentiria. De cop però apareixeria el cap de marketing de l'empresa (que segur que és el seu marit) i intentant arrancar el Master Plus de la senyora li aniria a parar als ous i gràcies als seus potents rotors li arrancarien tots dos amb la conseqüent desaparició de la retenció de líquids.

En un món perfecte i despres d'aquest "terrible" accident, el Master Plus seria retirat del mercat i la senyora i el de marketing serien llençats al riu Besós amb els peus plens de ciment. Això si, ben drenats.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Segons internet, l'aparell es diu: Masster Plus. Que la veu de l'anunci parli papissot no és casualitat.

xbgras ha dit...

La panxa em sona... Oi que no es el M.T.? Es algu conegut?

Jo diria que es en Ronaldinho, pero me l'imaginava més morenet.

PD: Ja te posat el punyeteros títols!

Anònim ha dit...

Jo llueixo orgullós la meua panxa i els meus flotadors, sobretot quan vaig a la platja. A més, el pèl li dona una aparença madura i sexy.

NO al masster plus, que a sobre val peles.

Senyor Giménez ha dit...

Jo no conec la senyora del Masster Plus. Sóc raru?

mrpage ha dit...

Ahhhh! Amb dues esses, ja deia jo que no trobés cap foto a internet...

La panxa no és de ningú conegut.És de google.


Queee cabrooooonnn... Vosté si que coneix a la senyora de Masster Plus, i tant que la coneix! Mes voldria no coneixer-la.

Unknown ha dit...

Jo tinc una abdominal.

mrpage ha dit...

La abdominal que fa falta per aixecar-se del llit, no?

set sota zero ha dit...

A la senyora del Masster Plus li haurien de presentar al senyor de l'anunci de finques carbonell. Crec que estan fets l'un per l'altre.

Puji ha dit...

Bravo bravo! AL Master Plus...cop de mall!

Set sota zero, el padrí de boda hauria de ser Constantino venent un depurador d'aigua i per amenitzar la diada el senyor que canta "la pàgina 535".