1.3.07

Saddam o la corbata massa ajustada

Ding, dong.
Hola, bon dia. Som del Planeta de Brindisi i venim a oferisli la culexió de gibres de "Receptes eròtiques". El primer volum: La Pizza Birmana, de regal.

Ding, dong.
Hola bon dia, tenen ADSL? Som de Penefònica i els hi oferim ADSL de 20€ a 32.95Mb al mes. O era al revés? Això si, amb trucades als nacionals de franc. O sigui, a la Guardia Civil.

Ding, dong.
Somos Testimonios de Hezbollah y queremos que conozcas a través de la palabra de Mahoma cual es el futuro de la suciedad y de nuestros hijos. No le interesa? Le dejamos un folleto explicativo en el que explica todo lo que usted desea saber sobre la Yihad...

Totes aquestes caricaturitzacions de comercials barats tenen un tret en comú. Tots porten americana i corbata. Ara resulta que Joan Puigcercòs, o el mascle de Ripoll, vol imposar la corbata i la americana als seus funcionaris. Molt bé Joanet! Això és progressisme. Tots amb la puta corbata que així sembla que som més eficients i treballadors. Doncs jo, tot i ser fill de camissers, em cago en la corbata i la americana. A veure... Que potser no es pot ser elegant amb una camisa guapa i uns texans arregladets? Que no es pot semblar seriós i treballador amb un jersei i uns pantalons de pana? Que no pot semblar de confiança un tio amb samarreta i texans? Jo no dic de treballar amb xandall o amb qualsevol cutrada, pero no cal que fem riure i ens haguem de disfressar per semblar bons currantes.


Son més bones persones ara?

Fabricants de corbates no em malinterpreteu. No estic en contra de la corbata, estic en contra de la corbata com a uniforme per semblar competent. Només us diré una cosa: la majoria de polítics en porten.

Visca Evo Morales i la seva chompa!