8.3.07

Telefònica: cabrons

Aquests de Telefònica (i totes les operadores en general) són uns desgraciats. Suposo que haureu vist l'anunci en que un noi ensenya al lloro a dir: DUUUOOOOO. Doncs bé, en aquell anunci ofereixen ADSL + Trucades per 9.90€ al mes*. Atenció: Hi ha asterisc, tots a tremolar! 10€ els tres primers mesos, la resta 41€ al mes. Fills de puta!

Per molt que ho posin amb lletra petita no haurien de permetre aquestes estafes.

Fer això és de mala persona, perque saps que algú sempre hi caurà i que als tres mesos els hi fotràs la gran hòstia.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs si et queixes d'aquesta oferta, mira les teves factures del mòbil a partir de Març. Si notes una pujada de preus amb el mateix consum que no t'extranyi.
Després que el govern regulés la fracció per minuts a fracció per segons, les companyies telefòniques de mòbils ( TElefònica, Vodafone i alguna més) han pujat el preu de l'establiment de trucada. Així compensen la baixada per tarificació per segons amb una pujada de l'establiment de trucada. FETA LA LLEI FETA LA TRAMPA!!!

Fills de puta.

Anònim ha dit...

Per què l'enllaç de "puta" et porta a la meva estimada Maria José Galera?

mrpage ha dit...

@Pau, totes son unes desgraciades pero bé, aixo de la pujada de preu s'ha dit. Lo de la oferta és una cabronada. Bé, fills de puta al cap i a la fi.

mrpage ha dit...

Miqui, porta a Maria Jose Galera pq aquesta havia sigut puta no? No era aquesta la de GH que es va enamorar del desgraciat de "Quien me pone la pierna encima?"