14.1.07

Fun Lovin' Criminals

Com a primera entrada us faré una recomanació musical: Fun Lovin' Criminals, un grup que he redescobert recentment.

Aquesta bona gent els vaig "descobrir" en un dels meus estius a Castellolí juntament amb els meus companys de batalla. Concretament al menjador de Cal Macot on cada dia ens repassavem l'Sputnik presentat per Santi Faro (l'home del coll dislocat o també la font d'inspiració dels gossos per posar a la bandeja del cotxe). Els repassavem per buscar algun videoclip que ens interesses o per descobrir algun nou grup a seguir. Un dia van apareixer ells, els
FLC amb la seva "obra mestre" Scooby snacks. Em va agradar la canço i punt, aquí es va acabar la nostra relació.


Fa uns dies peró, vaig tornar a veure el videoclip en un bar i els vaig recordar. Vaig engegar l'Emule i a descarregar. Apart d'Scooby Snacks vaig veure que aquesta gent havia fet altres grans cançons, que eren de NYC i que tenen ja 5 discs al mercat (Livin' In The City[2005] l'últim). Vaig anar a l'FNAC i no vaig poder comprar cap CD seu, no en tenien cap. Una de dues, o tenen molt éxit i s'ha esgotat tot, o no interessen gaire... Em decanto per la última. No són prou coneguts, com a mínim a casa nostre. Són bons, a mi m'agraden i us els recomano. Espero que us agradin.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!! No sé si al racó dels calçasses hi estan convidades les dones, però bè jo m'he convidat sola. Per si no em recordeu sóc l'Esther C. (la del carullín).
Bè, en primer lloc, està molt bè la teva idea, espero que aquest racó sigui bastant dinàmic. A mi sempre que m'interessi el tema tambè opinaré sobre ell encara que en discrepi molt! ok? crítica constructiva u opinió descarada.

Sobre la definició de calçasses, bè faltarien uns quants matissos a fer, però no aprofunditzarem en una paraula desfasada o definició ambigua. Suposo que l'elecció del nom ha estat en plan simpàtic.

Del grup del qual ens en has fet cinc cèntims, jo la veritat, no l'havia sentit mai, no és precisament el meu estil, però no està malament.

Apa! fins aquí, ja aniré xafardejant per veure quines opinions van sorgint.

Ciao ciao

mrpage ha dit...

Evidentment les dones hi sou benvingudes! Només faltaria.

El nom? Doncs si, és en plan simpàtic, peró bé, part de veritat la té...

Anònim ha dit...

Iep, rusi!
Estaria bé que pengéssis del blog l'himne per excelència dels calçasses, és a dir l'altrament coneguda com "cançó de la cabra", que no sé si és d'en Kusturica o d'en Goran Bregovitx.

Cesc

Per cert, encara espero l'1x1 del partit contra tirallongues

Anònim ha dit...

uno por unooooooooooooooo!!!!!

Anònim ha dit...

uno por unooooooooooooooo!!!!!

Anònim ha dit...

Quins estius aquells a Cal Macot mirant Spunik o jugant a la consola, o als clics de playmobil i jugant a altres coses que queden en aquells records, snif. Ara m'he posat nostàlgic.
Bé, ja escoltarem aquest grup de música a veure si me'n recordo.

Toni

Anònim ha dit...

scooby snacks...pel nom no em sonava, però tot escoltant l'he recordat: tot un classic dels últims anys, una bona cançó. I molt i molt bé la mulata del video...quina mirada i quina boca!

Unknown ha dit...

Toni no fotis que no te'n recordes del grup? O___o' Increïble!