24.8.09

Les vacances i els consells de merda


Aquest post arriba tard i malament, com sempre. Els consells que us donaré probablement no us serviran fins l'any que ve a no ser que sigueu el Rei d'Espanya o Ferran Adrià. En tot cas, el que pensi que aquests consells no tenen cap mena de sentit a finals d'agost li diré que pitjor és drogar-se com fan ell, el seu germà, la seva mare i la seva iaia, que per més inri, és puta. Estem?

Cada vacances sento la mateixa camama als medis: els famosos consells per evitar robatoris a les cases. Quina farsa. Aquests consells són autèntiques merdes, semblen consells fets per albano-kosovars per fomentar els robatoris.

Aquests són els meus consells:

-El Gobern recomana no abaixar les persianes del tot. Jo recomano deixar totes les persianes i les finestres obertes de bat a bat. Deixar les persianes a mitges és un codi que indica al lladre que la casa es pot robar. Deixar-ho tot ben obert persuadirà els lladres: pensaran que estem ventilant la casa, que som uns deixats o que el pis està abandonat. En el meu cas he arribat a marxar de vacances trencant abans varis vidres de casa, d'aquesta manera pensen que és un pis abandonat.

-MAI deixarem a algú encarregat de buidar-nos les bústies. Aquesta persona sabrà que som de vacances i no ho ha de saber mai ningú. I si és ell el que ens vol robar? I si ens obre i ens llegeix el nostre correu?

-Fer un inventari de tot el que hi ha al pis i penjar-ho a la porta d'entrada. Així evitarem robatoris inútils. Per exemple, ningú entrarà a robar un DVD a una casa on només tenen un VHS. Seria del gènere imbècil rebentar una porta per agafar una cosa que ja saps d'antuvi que no trobaràs.

-Omplir la casa de fotografies d'homes gordos nuus i en posicions seductores. Qui vol robar a un depravat?

-No avisar a ningú que marxem de vacances. Ningú ho ha de saber, ni tan sols la nostra família. Tal com dèiem en el tema del correu molt probablement seran ells els que ens voldran robar. Per tant, el millor serà que no en sàpiguen res.

-Deixar una persona tancada a casa. Jo sempre recomano deixar una persona que no es pugui valdre per ella mateixa: cridarà i sempre donarà sensació de casa habitada. Deixar un bebè també és efectiu tot i que cal pensar que dormen moltes hores i per tant, durant aquestes hores no ploren.

-Deixar el DVD ple de porno, engegat, amb el volum bastant alt i en mode Repeat All. Com més verres siguin les pel·lícules, més persuadirem als lladres.

-Deixar una aixeta una mica oberta. Lo just per què l'aigua s'escapi per sota la porta.

-Deixar una bona olla de caldo al foc i amb el foc ben baix. Aquesta anirà desprenent una olor de caldo que farà creure als lladres que hi ha algú cuinant.

7 comentaris:

bule ha dit...

a casa sempre posem el cartell de "hay guardia gitano". I sinó sempre es pot pintar el marc de la porta amb sang, sempre crea desconfiança.

tito ha dit...

una bona mina antipersona tambe ajuda. El primer lladre arriba amb tota la confiança del mon, tropitja la mina y PUM, ja t'asegures tenir un home mutilat al jardi de casa durant totes les vacances, y vos aseguro que ningu entra a robar a una casa, si veu al jardi un lladre y a 10 metres les cames del mateix lladre. Quan arivas de vacances nomes li as de collir la cartera, llevar-li els duros, mirar la seva documentacio per poder denunciar-lo i cridar a l'ambulancia. Una feina neta

Lázarus ha dit...

El que descrius no es una casa segura,es una festa del Berlusconi.

Ghandi ha dit...

Jo sempre deixo té, pastetes, torró i aigua pels camells. Tanta bonhomia estova el cor dels lladres i en comptes de robar-te, et deixen un regalet.

Valero Sanmartí ha dit...

El millor és fer una escapada diària des del teu lloc de vacances per comprovar que no t'han robat. Viatjaràs molt, no et robaran, no t'enyoraràs i t'envoltarà un àura d'ubiqüitat que et tornarà irresistible.

Josep ha dit...

La proposta de l'home gras lasciu em sembla especialment suggerent.

Modgi ha dit...

M'encanta la idea de deixar un desvalgut tot el mes d'agost a casa fins que mori per desnutrició.Només se m'acut una idea millor: volar la casa amb 2tones de TNT. A veure qui és el llest que roba ara, eh?