10.8.08

Amor floral

Mentre la meva senyora segueix agradablement les seves vacances al poble, un servidor ja es troba a casa apunt per reprendre la relació laboral amb l'empresa. Entre les moltes tasques que se m'han assignat de cara a mantenir la casa en condicions durant aquests dies de solteria, n'hi ha una que em té especialment preocupat: cuidar les plantes. Jo veig que ella hi posa molt amor i dedica moltes atencions a aquests vegetals de torreta. Jo, per molt que ho intento no aconsegueixo desprendre ni una engruna d'amor ni d'afecte cap a aquests reductes vegetals. Em limitaré a regar-les periòdicament.

Si no moren ja ens podrem donar tots per satisfets.

Us emocionen? A mi tampoc

8 comentaris:

danichan ha dit...

jo tampoc no sóc massa amant de les coses verdes... ni plantes, ni verduretes... Els acudits verds encara, aquests ja els trobo més divertits.

Questionaire ha dit...

A casa tenim un tronc del Brasil que ens van regalar quan ens vam casar (farà 11 anys) i encara mig dura. A més, té nom des del primer dia: Betty.

newyorkDC ha dit...

Jo tinc un cactus anomenat ChuckNorris que l'altre dia mel vaig trobar amorrat el test, així que millor no li ofereixo cap consell botànic.

Anònim ha dit...

Si Ferran Adrià fa gastronomia tecnoemocional, si qualsevol txitxarel·lo amb una guitarra espanyola i una caixa de ritmes preten renovar i reinventar el flamenc i el pop, si vivim en temps d'innovació, revisió, relectura, renovació i apostes arriscades, per què la jardineria n'ha d'estar al marge!?

Siga vostè creatiu i renovador. Reinvente la botànica, faça una relectura de la jardineria, siga tecnoemocional: esferificacions de ficus, reduccions de geranis, deconstruccions de margarides...

Potser la cosa acabe en divorci, però vostè haurà escrit la seua pròpia pàgina en la modernitat imperant.

******************
Falca publicitària: llegiu El Web Negre i l'Això Toca, que a l'estiu no tanquem pas.

Anònim ha dit...

Si ho fas bé t'encarregaré la regada de les de casa meva. Només és una regada setmanal.

Anònim ha dit...

Albert, faci com el meu gat. Ell odia les plantes, no les suporta, no sent cap tipus d'amor, així que:

1. Les mossega.
2. Pixa al test per tal de matar-les.

A fe de Déu que ho aconsegueix.

Si vol li dono la direcció gmail del meu gat, ell li explicarà més detalls.

Unknown ha dit...

Perdoni, senyor Gené, però no cola. Quan parla del seu gat, es refereix a vosté.

Anònim ha dit...

M'està acusant de mossegar plantes i orinar als seus testos?

Malpensat.