1.7.08

Aliments que fan trallar I

Les salses de pot per a pasta no acostumen a ser gaire bones. N'hi ha una que en sobresurt. Per dolenta. La salsa de 3 formatges del Carrefour sembla aigüa lleugerament barrejada amb guix ràpid i amb un trist additiu per a donar-li un gust semblant al formatge. Jo crec que no es pot ser més manasses a l'hora de fer-ne la recepta. Una de dues, aquesta salsa l'ha fet el grup Don Simón o un socialista.

Podria parlar durant hores d'aquesta bona merda, però com sempre i fugint dels tòpics, una imatge val més que mil paraules.

Fugiu d'aquesta salsa, fem boicot. Vade retro.

Vegeu el vídeo, corazones:

12 comentaris:

Anònim ha dit...

es un document colpidor! no la compraré per res del món. bon vídeo.

Vironer ha dit...

passa el video a l'agència de consum, www.consumcat.cat
Això pot anar per via penal.

Anònim ha dit...

Que li ha dit la senyora després de veure'l amb la càmera pringant el terra de la cuina? Si es que...

Magnífic document, brutal muntatge. Ja sabem que NO hem de comprar.

Ghandi ha dit...

Em sap greu però no ho trobo prou espectacular. Ha de fer una peli on es passi 31 dies alimentant-se amb salsa 3 formatges del Carrefour. Aleshores sí.

newyorkDC ha dit...

mmm...quina gana

Vironer ha dit...

miri quines coses, però no el feia de carrefour...

Vironer ha dit...

miri quines coses, però no el feia de carrefour...

mrpage ha dit...

Gené no pateixi, ho vaig deixar tot ben net.

Ghandi, el repto a que vostè protagonitzi aquesta peli. Si vol el dirigeixo jo mateix.

Vironer, on em feia? Al Semon? Al Club del Gourmet? Al Lidl? A l'Aldi? Pensi que jo els visito tots, els dos últims força més sovint que els dos primers. :-P

Júlia ha dit...

No es pot comprar res de la marca Carrefour. L'única marca blanca que es pot classificar d'EXQUISITA és la del Mercadona: Hacendado. El meu company de pis (andalús) va quedar al·lucinat amb el gazpacho Hacendado. Mercadona ha guanyat un client, i jo he perdut el gazpacho casero. però estic contenta, perquè tot el que li passi de bo al Mercadona, em sembla poc.

Per altra banda, Albert, vas provocant. Com compres salsa preparada? El que fa que les salses siguin una cosa que sobreviu al temps i a les generacions és el toc humà i personal, la intimitat i la relació que estableixes amb el temps de cocció, de reducció, de rectificació... I, si no tens temps, amaneixes amb oli, que és ben bo i ben sa (per cert, excels l'oli Hacendado).

newyorkDC ha dit...

Totalment d'acord amb la senyoreta júlia, la birra Hacendado (que no és Hacendado, li han posat un nom alemany per donar-li un toc de qualité), apart de barata (no arriba a 4€ el pack de 12) és bastant bona fins i tot tebia, la prefereixo a la san miguel, de debó

mrpage ha dit...

No podria estar més d'acord amb vostè, apreciada Júlia. El nom Hacendado no fa justícia a la altíssima qualitat dels productes. Si bé és cert que el Gazpacho Suave del Carrefour és bastant bastant bo, cal dir que els productes Carrefour són força tristos qualitativament parlant.

En el tema de les salses no puc fer més que seguir-li donant la raó. La vaig cagar comprant-la ja que me l'hauria d'haver currat a casa, a foc lent i amb molt de carinyo. Sempre va bé tenir-ne un pot a mà per sortir del pas en un dia de cuina apàtica tot i que hauria d'haver vetllat més per la qualitat.

En fi, sra. Júlia (i també sr. dc), Metadona forever.

Anònim ha dit...

Salsa només superable per la de Casu Marzu, que en cas d'existir només es podria trobar, obviament, al LIDL.