25.6.08

Antonio's master class

D'actors n'hi ha de dos tipus. Els que saben transmetre sentiments i els que no. Enumerar tots els que no en saben ens portaria massa feina, més ràpid serà parlar dels actors que ens emocionen i que ens fan xal·lar amb les seves actuacions. Avui un d'ells s'ha prestat a oferir-nos una master class per aquest humil blog. Senyors i senyores, amb tots vostès: Antonio Resines.

Hola amigos. Siempre he pensado que la mejor forma de enseñar es ejemplificar. Con mi método EEPAR (Enseñanza ejemplificada por Antonio Resines) os mostraré como un gran actor puede transmitir emociones adaptando su rostro a los sentimientos, inquietudes y sensaciones que se quieren traspasar al espectador. Vamos a empezar con ejemplos prácticos:

-Miedo. No es difícil para mi transmitir miedo. Empatizo con el sufrimiento, siento el dolor en mi sien y lo transmito con la siguiente expresión:


Estáis alucinando, verdad? Utilizando solo cuatro de los mas de cincuenta músculos faciales consigo emocionar a mi público. Vamos a continuar con otro ejemplo practico:

-Seducción: Seducir es innato en mi aunque esforzándome un poco puedo dotar a mi rostro de un poder de seducción infalible. Comprobadlo vosotros mismos:


Podéis sentaros.

Querría acabar con el genero que se me da mejor: la comedia. Hacer reír una vez es fácil, desencajar las mandíbulas de los espectadores está al alcance de pocos. Veamos como lo consigo.

-Comedia. Aquí me aplico, utilizo treinta-y-cinco músculos faciales. Me debo a mi gente y no quiero fallarles. Comprobad como supuro humor en todos mis poros:


I fins aquí la classe magistral. Donem les gracies a un dels millors actors espanyols i li desitgem que per fi es faci justícia i s'endugui l'Oscar al millor actor. Bona nit i bona sort.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Antonio Resines representa el típic espanyol. Adult, hetero, alopècic i futbolero. Espere que avui tinga una alegria i que guanye Espanya.

No s'equivoque vostè, no m'he tornat pas un espanyolista. Però, sincerament, crec que el millor que ens pot passar és que Espanya guanye l'eurocopa. M'explique:

El nacionalisme espanyol (simple com les telesèries del Resines) té uns fonaments molt febles, per això ha de batallar pels símbols, sacrificant sovint les qüestions importants. Els espanyolistes han de tancar a la garjola un xiquet que fa sis anys va estripar una bandera espanyola, però no els hi sap greu que Navarra tinga concert econòmic.

És un error força habitual, això de confondre els símbols i els èxits puntuals amb la realitat i les coses importants. Molts catalans del Principat tingueren una gran satisfacció nacional quan el Barça guanyà la darrera Champions, i just per això, per cofois i panxacontents, a Madrid li passaren el ribot al nostre Estatut.

Potser ara ens caldria que la cosa anès a l'inversa: que Espanya guanye l'Eurocopa i que els catalans obtinguem un finançament que ens permete afrontar la crisi imminent. Així mentre els espanyols agafen una bona borratxera rojigualda, nosaltres recuperem els calerons que ens furten cada any fiscal.

Catalanistes de totes les tendències, crideu amb mi: A por ellos, oeee, Campeones, oeee, Podemos, oeee, oeeeee

mrpage ha dit...

Ben vist sr. Punk, ben vist.

Anònim ha dit...

Gràcies senyor Albert.

Per cert, si vostè m'ho permet, aprofitaré per a fer publicitat: avui actualitzem El Web Negre.

Algun dia farem actualitzacions diàries.

Anònim ha dit...

Torna la crisi al racó dels calsaces...la calor és dolenta.

Anònim ha dit...

Torna la crisi al racó dels calsaces...la calor és dolenta.

Anònim ha dit...

Sr. Albert, no faci cas a aquest anònim cabrón. És molt bo, vostè ho sap. Tots ho sabem.

PD. De gran vostè s'assemblarà a l'Antonio Resines. Ja ho veurà.

mrpage ha dit...

Gràcies Gené. No faig cas a l'anònim cabró. Sé qui és i diu ser amic meu. Bé, de fet ho és. Sí, és un cabró però és bona persona.

Jo no vull assemblar-me al Resines, per favor.

mrpage ha dit...

Per cert, l'anònim cabró té raó en una cosa: la calor és molt dolenta. És més, en el següent post penso plasmar-ho.

newyorkDC ha dit...

per culpa d'aquest paio no he pogut veure mai més de 30 minuts seguits de Los Serrano (bé, per culpa seva i per culpa dels talls publicitaris...), em posa dels nervis, i el que fa de germà encara més

el calor...el calor...

Eva ha dit...

em cau com el cul aquest home, a més no interpreta gens bé caop personatge, només sap fer d'ell mateix