1.12.07

Documents RacoDC: La nit em confón

"He tenido una noche absolutamente maravillosa. Pero no ha sido ésta."
Groucho Marx.


"Hoy mojamos"

Quan surts de festa i t'està impedit intentar lligar, només et queda una opció: observar. La fauna de la nit no deixa de ser una versió exagerada de la de dia:

-Gall d'indi: Només entrar ja desplega tot el seu plomall. No és guapa i per això ha d'atreure la atenció amb els seus actes. El seu vestir no deixa indiferent, la seva forma d'actuar frega la vulgaritat.

-Clooney: Sóc guapo i només em cal esperar. Aquestes ulleres de pasta em vesteixen molt bé, els texans ajustats també. Avui suco; només cal que les miri i elles quedaran enlluernades. En el 75% de les ocasions fracassen.

-Pija de casa bona: Normalment rossa, molt fina i molt guapa. Sap que ho és i no se n'amagarà. Sempre anirà acompanyada de quatre o cinc amigues igual de guapes i amb la ja famosa amiga lletja i gorda. Estreta com cap, provocadora com totes. Normalment estarà rodejada de voltors que segurament moriran de gana.

-Monguer: Entra, agafa lloc i comença a ballar fins que es cansa. Li importa molt poc qui té al costat i si la gent el mira per ballar raro.

-Lloro: Lletja i pre-menopàusica. Normalment l'acompanyen 2 amigues iguals. L'estat civil es mou entre soltera i divorciada. No s'esforçarà en sucar però tampoc farà cap lleig a ningú. A aquesta edat ja no està per fer escarafalls.

-Gere: Veterà adinerat. El seu sex-apeal està al taller. Agafa la barra i es repassa la cambrera de dalt a baix. Si no apareix la típica interessada en els seus diners marxarà cap a casa amb les mans buides i amb un 50% d'alcohol a les venes.

-López: Veterà no adinerat. El seu sex-apeal també està al taller. A la barra no aconseguirà res, haurà de sortir a caçar. S'excitarà amb totes i només podrà triomfar amb un Lloro.

-MQMF: Guapa, casada i amb un o més fills. Només surt en els sopars d'empresa i en els aniversaris de les amigues. El marit és a casa i si pilla un jovenet guapo el rebenta.

-Gall d'indi calent: Igual que el gall d'indi però avui té ganes de follar. I follarà. Candidats no n'hi faltaran a partir de les 3:00h quan el millor peix ja estarà venut.

-Putu pijo: El veus i penses: Imbècil. No saps si li tens enveja o odi. Potser les dues coses. Vestirà Ralph Lauren (o superior) i els seus amics seràn com ell. Segurament et fotrà un cop quan es posi a saltar i ballar amb els seus amics. Crida i es fa notar. Ells són així i la resta està per sota seu.

-Ninyato: Entrarà a les 00:00h pensant que es menjarà el món. A la 1:30h estarà trallant al lavabo i a les 3:00h el passarà a buscar el seu pare.

-Labrador: Va sol, no té amics i sempre fa veure que busca algú. Va aixecant el cap buscant el seu amic invisible i passarà dues o tres vegades per el teu costat. Ell tampoc follarà.

-... sud americà/na: Pot ser com qualsevol dels anteriors amb la diferencia que totes les ballarà com si fossin reggaeton.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer de tot Sr. Albert, felicitar-lo perque veig que li va tornant la inspiració...

Després s'ha deixat un cas que es com el nostre..."Persona impedida d'intentar lligar", o sigui, "calçases"

cargol ha dit...

Doctor,

acabo d'arribar i "hoy tampoco mojamos", per variar, pero sóc incapaç d'identificar-me amb cap dels grups anteriorment descrits.

sóc una extranya mutació?

atentament un sagitario

mrpage ha dit...

Gràcies xonxu!

Sr Cargol, si no s'identifica amb cap grup és que és de los otros. Com la majoría.

Questionaire ha dit...

Ostres, doncs jo que estic casat i que ja ni surto e nit perquè a les 11 ja peso figues davant de la tele... Poden considerar-me un Expedient Xeix.

Anònim ha dit...

Booooooooooooooooo! Un gran post, recuperant nivells anteriors. Visca la fauna de la nit!

mrpage ha dit...

No, sr Q., ni molt menys. Jo només surto de tant en tant i en som molts. Anit mateix, tornant a casa després del Barça ens vem tirar fins les 3.45 veient capitols de Lost. Certament frikis. Sortir de nit és només per ocasions especials, ja...

Gràcies Pau.

Jordi Pi ha dit...

sóc un Monguer!I visca la mare que em va parir!

sombretti ha dit...

Hehehe.... fan molta gràcia els lloros. I sí, s'ha deixat els que quan sortim, ens limitem a mirar. També se'ns deu veure raros...

Anònim ha dit...

Cagum dena! Deies que estaves cansat i mira, davant la tele fins una hora que naltrus ja estavem en el segon son...

set sota zero ha dit...

Sortir de nit..., sortir de nit... em sona vagament...

Molt bon post!

SiKNUS.CAT ha dit...

Sóc Monguer

Vier ha dit...

Heheheh, quanta crueltat!

La pija de casa bona està clavada. La presència de l'amiga gorda és indispensable, però caldria afegir que és insuportable i s'encarregarà de sabotejar els plans si la guapa està a punt de pillar,

Monguer ve de mongo?

Odio els putus pijos.

Falta una referència a la xusma inclassificable que omple els "antros" com Space, quesón aquests que van de modernets amb la camisa obertes i arrecades de diamant, i en realitat són tots una colla de quillacos. També els odio.

mrpage ha dit...

Monguer ve de mongo, si.

Falten molts tipus, cert. El que descriu és odiós, certament.