4.11.07

Quan un bon dinar et fa trempar


Llanars és un petit poble de la comarca del Ripollés ple de segones residències. En plena Vall de Camprodon, el travessem per anar direcció a Setcases. En un carrer sense cap importància i just davant de la piscina municipal hi trobem la Pizzeria Restaurant Feliu. El menú té bona pinta i el seu preu sembla acceptable.

El menjador és càlid, la decoració moderna barrejada amb algun toc rústic. El més important és el menjar. Jo encara no sé que estic a punt de disfrutar d'una obra d'art.

La introducció és superba. El Rotllet de crep amb verduretes i salsa de formatge de cabra em fa vibrar. Sóc feliç. En menjaria tres o quatre plats més. El pa per sucar a la salsa també és boníssim. Estic ansiós per rebre el segon, el llistó està molt alt. Tatén de xai amb panses i pinyons. Vaig trempat. Xai esmicolat barrejat amb panses, pinyons. La pasta de full és testimonial i tot forma una mena de pastís. El moniato fregit com si fos patata chip és un autèntic encert. La presentació és excepcional i el gust és millor. Buah! Definitivament, mai havia menjat tan bé. El Feliu és un catxondo: "Estava tot ben descongeladet?". La senyora demana cap de llom amb salsa de figues, també queda molt satisfeta.

El desenllaç d'un gran dinar són uns bons postres. Si són dolents poden tombar un gran dinar i si són bons el poden fer enlairar fins a les estrelles. No ens fallis Feliu. El cos no està per més calories però un dia és un dia: Brownie amb gelat de vainilla i xocolata calenta. La senyora demana Mousse de xocolata blanca i salsa de gerds. Els dos disfrutem com mai. És com fer l'amor sense tocar-nos. El Brownie calent és genial i la mousse i la galeta que l'acompanya és per morir-se de gust i felicitat.

Encara, però, no sabeu el millor de tot. El preu. Si l'altre dia vaig pagar 33€ per un menjar que no arribava a l'aprovat, aquest cop he pagat 17€ per un dinar que arriba a l'excel·lent i el supera.

Definitivament, tots els restaurants haurien de ser així. Sóc molt feliç. Ja em puc morir. Si no moro, l'any que ve repeteixo, ho juro.

9 comentaris:

Itf ha dit...

Fantàstic! El que més ràbia fa és veure com t'enganyen a altres restaurants.

Ara m'han entrat ganes de menjar mousse de xocolata blanca...

Narval ha dit...

Encara té més mèrit en un d'aquests pobles on déu va perdre la sandàlia. Podrien clavar a tothom que està de pas i santes pasqües. Menys mal que encara hi ha llocs on s'hi dina bé s'inverteixen els calers agust.

Unknown ha dit...

Ho provaré!

cargol ha dit...

Al lloc més inesperat sempre trobes els millors menjars.

mrpage ha dit...

Per si interessa a algú, fan vacances del 5 al 21 de novembre. La web, que encara no funciona és www.restaurantpizzeriafeliu.com

set sota zero ha dit...

Tinc una amiga que és de Llanars. Em faré invitar.

Eva ha dit...

colló! m'has fet venir gana....el brownie amb gelat de vainilla és pur pecat, és el meu postre preferit... ufff no pot ser això, quan torni a veure una entrada d'aquest estil en el teu blog t'asseguro que passa´re de llegir-la xD

Anònim ha dit...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]sms discount software, [url=http://murudobaros.net/]software for small office[/url]
[url=http://murudobaros.net/]academic discount software[/url] discount mountain software children's educational software
used software for sale [url=http://murudobaros.net/]autocad lite[/url] discount software review
[url=http://murudobaros.net/]software discount game software[/url] adobe picture software
[url=http://murudobaros.net/]buy microsoft frontpage software[/url] acdsee cannot open /dde c:
acdsee 6 [url=http://murudobaros.net/]adobe creative suite for mac[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://hopresovees.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]Pro Apple, [url=http://bariossetos.net/]discount software san[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] cheapest antivirus software adobe photoshop cs4 extended mac
64 bit Retail Price [url=http://bariossetos.net/]windows vista theme for xp[/url] sell software through
[url=http://hopresovees.net/]discount software final[/url] office software best price
[url=http://vonmertoes.net/]adobe music software[/url] autocad standard toolbar
be a software reseller [url=http://bariossetos.net/]autocad standard toolbar[/b]