11.11.07

Frank(y) goes to Amsterdam

Frank Rijkaard, gràcies per els serveis prestats.

Mai has sigut un bon entrenador. Vas tenir la sort de venir en un moment en que les coses no podien anar pitjor. Vas tenir la sort de trobar un gran equip al que gestionar i l'únic mèrit que has tingut ha sigut el de tenir suficient mà esquerra com per a gestionar una classe de nens pijos i malcriats. Cada cosa al seu lloc. Si haguessis tingut un equip dolent, l'hauries fet pitjor, cosa que ja havies demostrat. Has trobat un gran equip que t'ha fet gran a tu. Fins fa dues temporades vas tenir el galliner controlat, tu només havies de dir qui jugava i a esperar que els teus homes et guanyessin el partit. I així va ser. Els van guanyar quasi tots.

Tot s'acaba i quan realment ha fet falta la teva perícia com a entrenador, no ens has demostrat res. Gràcies Frank. T'estem agraïts pels títols que junt amb els teus jugadors heu guanyat. Ara és l'hora d'un fill de puta. Un cabró que foti mà dura i que espavili a tots els malcriats que omplen el vestuari del Barça. Un malparit que enviï en Ronnie i resta a la graderia fins que no estiguin millor.

Necessitem algú que, com a valor afegit, deixi Schuster a l'alçada del betum. Un Schuster que, per cert, és una còpia vomitiva d'en Mourinho. Mourinho és la seva pròpia imitació, Schuster és tal com es mostra, un imbècil.

Frank, ja per acabar, només resta desitjar-te bona sort. Ets una bona persona i espero que et vagi tot molt bé. El bon rotllo s'ha acabat a can Barça i ara toca deixar pas al filldeputisme.

Gràcies per tot i sobretot, gràcies per la teva filla.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

A perro flaco todo son pulgas. Crec que no si val a dir que si és un mal entrenador, que només va haver de gestionar bons jugadors, etc. Ni abans era tan bo ni ara tan dolent. Pero tinguem en compte que aquest tiu ens ha donat la segona copa d'Europa, i s'ha de valorar.
Ara bé, totalment d'acord que el projecte va a la baixa i que no te ma dura per portar els fills de puta mal criats del vestuari. Se li està anant l'equip de les mans i ho pagarà car.

Gouken ha dit...

Sí, gràcies per la seva filla.

set sota zero ha dit...

Jo aquest any sóc optimista, no sé, crec que la cosa es redreçarà

xbgras ha dit...

No puc estar més en desacord.

cargol ha dit...

Si a més d'estar bona té mala llet, que no s'en parli més i abdiqui en favor d'aquesta "dulsa".

Unknown ha dit...

Rijkard fins al juny, i si veiem que definitivament va de baixam, fitxem en Wenger d'una puta vegada.

No estic d'acord amb el filldeputisme. Ser un filldeputa no et fa millor entrenador. Pregunta-li a Van Gaal.

mrpage ha dit...

Hehehehe! És cert, ha de ser un fill de puta i a sobre, bon entrenador. El nom és Mourinho.

Vier ha dit...

Sí, que vingui en Mourinho, i de segon entrenador la filla d'en Rijkaard, perquè el que sí és un fill de puta de veritat és en Neeskens, que fot res de res.

En Franky ha mort, llarga vida al Traductor!

Traductor, traductor, traductor!
Traductor, traductor, traductor!
Traductor, traductor, traductor!

xbgras ha dit...

Apa, ja ho tens raonat al blog.

Eva ha dit...

potser si fòra bo fotre fora al rijkaard, cal una renovació JA

Itf ha dit...

Rijkaard malparit, fora ja! L'odio des del dia que va posar a Eto'o d'extrem esquerra fa dos anys. Ni idea. No en té ni idea. FORA!

Unknown ha dit...

Senyors, aquest home ens ha donat una copa d'Europa i dues lligues després d'anys de desert gaspartià i vangaalista.

Aquest home es mereix el respecte de tots els culers fins el dia que es mori, sigui o no sigui bon entrenador.