22.8.07

Neeskens inútil

Corre el rumor per can Barça, que un dia, durant el transcurs d'un Barça-Racing, Johan Neeskens va aixecar, no se sap perquè, el cap i es va emportar un gran ensurt. Es va adonar que estava en un camp, enmig d'un partit i que, curiosament, estava al costat d'en Rijkaard. Diga-li avispat, el primer que va pensar va ser: "Joder! Si estoy al lado de Rijkaard es que soy el segundo entrenador!". Bé, ho va pensar en holandès però no ho he escrit ja que no ho entendríeu.

-Perdona, no sé quien eres pero yo que estoy haciendo aquí? - va dir Johan, dissimuladament a Jorquera.
-Eres el segundo, no? Ayudas a Frank.
-No. Yo estoy escribiendo mis memorias. Aquí, mira -ensenyà la seva llibreta a Jorquera-. No sé que hago en este campo.
-Ya pensabamos nosotros que eras más inútil que un Saltapik en un geriatrico -digué Jorquera en veu baixa.
-Perdona? -preguntà inquiet Neeskens.
-Nada, nada...

L'avispat Carles Naval, un gat vell ell, va escoltar la conversa i confirmà així el presentiment que tenia desde fa temps. Johan Neeskens és un inútil.

A l'acabar el partit, Carles Naval va córrer cap a tribuna. Explicà que havia passat a Joan Laporta i aquest, després de cascar-se uns peus de porc amb tòfona, va decidir prescindir de Neeskens. Ho volia fer, però, sense que la culerada notés res. Van encarregar un Johan Neeskens de cera, que, curosament, abans de cada partit un operari col·locava a la banqueta.

Així van passar les setmanes fins que va començar a fer calor i el Johan Neeskens de cera es desfeia. En aquell moment, va arribar la solució, arriscada però definitiva: un nino inflable, una careta de cartró d'en Johan i uns pantalons de la botiga.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Home alguns jugadors també semblaven de cera, o com a minim orxata a les venes, en el tram decisiu de lliga. No se que fan els segons entrenadors pero vaja.. Al Manchester tenen el Queiroz de segon i els va prou bé. No ho se, tampoc hi entenc massa.

Neeksens es un error tipografic.

Eva ha dit...

segur que el nino inflable va ser de més utilitat XDDDD

per cert t'he nominat per un meme, es senzillet i divertit de fer :P

aqui tens l'adreça http://evadiari.blogspot.com/2007/08/meme-personal.html

JRoca_Font ha dit...

El pobre home no dóna més i està en el lloc ideal per la seva situació: l'hem mitificat com a jugador, cobra el que vol, no fot brot i té camps de golf "apuntapala" a prop de casa. Més que inútil crec que, com molts d'altres "enxufats" com ell, és més llest del que ens pensem.
Salut

ddriver ha dit...

Johan Neeskens,es mereix molt mes respecte,es un dels jugadors mes garns del que ha tingut el Barça.Busqueu video de quan plorava a la plaça Sant Jaume i veureu que pocs jugadors han estimat tant el Barça com ell.
No pot ser que l inutil sigui el porrero del Rijkard,que ara que ha de pendre decisions no em sapiga,que fos un tal Ten Kate qui les prengues abans...?Total Johan acabat d arribar i no pot imposar la seva veu a la banqueta.
Els que l hem vist jugar,sempre l hi tindrem un gran respecte,una gran devocio fagi el que fagi,era un autentic pulmo i es desvivia per el Barça

mrpage ha dit...

Bé, jo no parlava del Neeskens jugador i, evidentment, parlo molt "per boca d'ase". És la sensació que em dóna. I no sóc l'únic.