25.6.07

30º a l'ombra

Malauradament ja ha arribat la ditxosa calor. Un servidor és home de suportar malament la calor i de tendir al mal humor en els excessos de temperatura. Sí, sí, em cago en les terrasses i en els daikiris. Jo prefereixo el fred. Amb el fred sempre pots abrigar-te, sempre tens el ràpid recurs de l'estufeta o de la manta. Amb la calor no podem dir el mateix, per molt que facis no et treus la calor de sobre i l'aire condicionat és un recurs útil però poc desitjable. 
Detesto estar enganxifós, detesto suar mentre em dutxo, detesto les xancletes, detesto que se m'enganxi la samarreta i els calçotets quan porto 10 minuts assegut, detesto la calor.
Suposo que durant els mesos de la calor, el nivell del blog caurà en picat (si és que es pot caure més avall). No garanteixo resultats ja que quan fa calor no sóc jo. Com que no em vull fer pesat, acabo amb una cita de Joan Pau II en la seva primera visita a Àfrica: "Em cago en la puta calor".


Jo després d'un cop de calor

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyor calçasses, vostè és com jo. A l'estiu em dutxo dues vegades al dia per tal de no estar enganxifós. És una autèntica merda.

L'estiu només val la pena per: la platja (dic platja, no llauna de sardines) i les noies maques (he dit MAQUES) en bikini.

sombretti ha dit...

jejeeee.... només les MAQUES, sí sí...

Estimat Sr. Calçasses, esperem que no abandoni el blog... almenys passi de tant en tant per cagar-se en la puta calor!!

Unknown ha dit...

A l'estiu, és sortir de la dutxa i començar a suar de nou.

Puta merda.

Itf ha dit...

Si, fa molta ràbia la calor. Jo mai sé quan dutxar-me, si al aixecar-me pel matí i treurem la suor de la nit o dutxar-me a la nit i treurem la suor de tot el dia... A vegades opto per dutxar-me tots dos cops.

mrpage ha dit...

Certament l'únic de bo de la calor és veure les noies MAQUES amb poca roba.

Anònim ha dit...

Avui estarà content. La temperatura ha baixat. La merda és que a igualada no hi ha mar, i per tant, no noies MAQUES en bikini.

mrpage ha dit...

Si, estic content, a veure si dura.

No tenim noies MAQUES en bikini pero amb tops i samarretes escotades si. Algo és algo.

Anònim ha dit...

Veniu al volei sorra d'Igualada, el tercer cap de setmana de juliol. Veureu poc voleiball, però si nenes pijetes que "juguen" amb bikini per fotre calent a tot déu. Allà sí que fot calor

Anònim ha dit...

Doncs jo sóc de la calor a tope. Menys roba, menys encostipats i més calentures.

Anònim ha dit...

A mi també m'agrada més la calor que el fred, a més a vegades el fred se't fot a dintre i no hi ha manera que surti.

set sota zero ha dit...

Home, la calor excessiva és una merda, sí, però l'estiu és la millor estació amb diferència: Vacances, moltes hores de llum, ties bones amb poca roba,...

Senyor Giménez ha dit...

Generalment prefereixo el fred, però de la calor m'agrada una cosa: les suades sexuals. Els polvos megasudorosos em posen especialment berro. Provi-ho, el pròxim cop que ho faci, apagui l'aire condicionat, ja veurà què bé.

mrpage ha dit...

Gimene, vosté és marrà marrà!