14.9.07

Si jo fos l'amo de la FIFA...


-Tiraria enrere la puta llei Bosman. Les coses com abans, 4 estrangers com a màxim, 3 al camp. Entendria també com a estrangers els comunitaris. Per exemple, al Barça només deixaria: Touré, Abidal, Henry i Messi.

-Enllaçant amb l'anterior, no serviria jurar la constitució. Si has nascut al Brasil, ets brasiler, per tant estranger (i un penques!). Burocraticament i fiscalment me la sua si ja ets espanyol.

-Fotria d'una vegada per totes un 5é arbitre davant d'una pantalla. S'han acabat les jugades polèmiques, els gols fantasma, i els penalts mal assenyalats. Al segle XXI no podem renunciar a les facilitats que ens dóna la tecnologia.

-Suprimiria els partits de classificació i els amistosos de les seleccions. Com funcionaria? Fàcil, a l'estil Eurovisió. Al primer mundial es classifiquen els 20 (o els que toquin) millors països segons l'any anterior. En el següent mundial els 10 pitjors salten i n'entren 10 més. O bé 5 i 5. O el que sigui. Una cosa així. Les seleccions només donen per el cul. Amb un mes cada 4 anys per el mundial i un mes més, també cada 4, per la Eurocopa, ja en tenim prou.

-Reformularia la Champions. Està sobrevalorada. Mereix un post sencer que faré en breu. Un avanç és que: un torneig que es basa en la fortuna que et pot donar o treure un bombo no mereix tanta veneració. Està clar, si ets el millor probablement guanyaràs, però un grup més difícil pot tombar un millor equip. A la Lliga si que guanya el millor i el més regular, la Champions està sobrevalorada.

8 comentaris:

Eva ha dit...

sobrevalorada no ho sé, pero mal organitzada segur...
en fi, si jo fós la mestresa de la fifa tmabé crec que faria uns quants canvis com els que has comentat

Afontcu ha dit...

A la merda la collonada d'anar deixant jugadors a les punyeteres seleccions. I en el cas que n'hi haguéssin, el primer que faria seria "legalitzar" la selecció catalana. Au.

Anònim ha dit...

Arriando el xim-pam-pum!!! Som-hi tots, xirucaires!

JRoca_Font ha dit...

El tema de les seleccions és vergonyós, és inaguantable empassar-se aquests partidets cada dos per tres.
Del tema de la tecnologia discrepo perquè hem d'entendre el futbol com a universal i s'ha de jugar en les mateixes condicions a tot el món. Actualment cal un camp, una pilota i 22 tios amb calça curta a més d'un o 4 àrbitres depenent de la categoria, si hi fiquem tecnologia el futbol seria menys universal i més elitista només pels països rics.
Salut

Narval ha dit...

És veritat que la llei Bosman fa cagar, que hi hagin equips que juguin amb cap jugador del país si cal, on s'es vist aixo?

Lo dels arbitres tambe clama al cel, tanta tecnologia i encara nem amb el No me jodas Rafa!

Bravo per lo dels mundials, no se m'havia acudit, pero aixo dels amistosos i classificacions dona pel cul als clubs i de quina manera.

Ah, i estreno avatar.

Itf ha dit...

Un cinqué arbitre?? Que al quart li donin la tele que total l'únic que fa és aguantar el marcador a l'hora dels canvis.

Jo no només eliminaria els amistosos de les seleccions si no que eliminaria directament les seleccions.

Anònim ha dit...

Doncs jo estic d'acord amb el senyor Albert. El Barça de vegades sembla la ONU o la selecció del Senegal, tornem al màxim dels 4 internacionals JA.

Anònim ha dit...

i per suposat a prendre pel sac l'empat. Com es poden convocar milers de persones a l'estadi, i/o davant del TV, i que acabi el partit tal i com ha començat?