24.5.07

Un dels grans

Carta oberta a Paolo Maldini:

"Estimat Paolo,

A ningú se li escapa que ets italià. Tens una cara de fill de puta camorrero que no pots amb ella. Estic segur que, de no haver-te dedicat al futbol, haguessis passat els millors estius de la teva vida a la Costa Brava foten-te sangría i a totes les catalanes de bon beure.

Tu pero, vas dedicar-te al futbol. I com t'ha anat! Jugues en una posició sempre infravalorada i ho dones tot a cada partit. Tens 39 anys, 8 finals de Champions i 5 de guanyades. Si per tú fos, en jugaries 10 més i probablement en guanyaries 6.

Per fortuna teva mai has acabat al Barça. Aquí, al tercer any, ja t'haguessis relaxat i aniries més de putes que d'entrenaments. Als 29 anys ja hauries pensat en la retirada amb 1 Champions i 2 lligues a la butxaca. Per sort teva has estat sempre al Milan i no t'ha anat pas malament. Si vols veure tot el teu palmarés ves aquí.

Paolo, jo de gran vull ser com tú."

"En la Costa Bravi me pongui les bottis"

9 comentaris:

Itf ha dit...

No sé qui hauria defensat a Maldini en el seu tercer any aquí a Barcelona, el Mundo Deportivo o el Sport... Pel tipus de jugador em dona la sensació que hauria estat el Mundo Deportivo.

set sota zero ha dit...

El tio s'ho ha currat, però si tot fossin Maldinis ens aburririem molt mirant futbol.

Eva ha dit...

et descuides de dir que si hagués estat al barça s'hagués considerat un déu i s'hagués pofut permetre el luxe de despotricar de tot i de tothom en les rodes de premsa i insinuar que potser marxaria a l'equip amb més rivalitat i a sobre la gent seria tant estúpida que el seguiria estimant.....

Eva ha dit...

no m'he adormit pas esco9ltant el d'arbó, el d'arbó el fan els dissabtes i diumenges nit, de dilluns a divendres fan repeticions del minoria absoluta, del no som perfectes i del tu diràs.

ps: si, el d'arbó és horrible....bueno no, és sumament cutre

Unknown ha dit...

A més, si no fos per ell, Sauron hauria envaït la Terra Mitjana.

Forza Aragorn Maldini!

mrpage ha dit...

Doc, el considera sobrevalorat?

Unknown ha dit...

No, no, no el considero de res. Jutjava l'estètica tolkeniana.

mrpage ha dit...

Aps. Ok. De fet, Tolkien si que està sobrevalorat :-P

Unknown ha dit...

Sip.