21.5.07

El pinxo li va dir al panxo...


...vols que et punxi amb un punxó?

Un okupa parlant de legalitat és com un jugador del Barça parlant de sacrifici i esforç. Un okupa parlant de justícia és com un comercial parlant de la vergonya. No cola.

Ara resulta que els putus okupes han de dir el que és i el que no és legal. Estem arreglats. Ara resulta que rebentar el nas d'un mosso és legal i, en canvi, defensar-se amb un punxó no ho és. Ara resulta que utilitzar un bazokaa en una manifestació a Ciutat Vella és guay i, en canvi, fotre cops de porra és repressió. Aneu a la merda. Sou escòria i no feu més que donar problemes.

La gran majoria sou uns fills de papà que quan us canseu de ser pullosos i de ser escòria tornareu a casa dels vostres pares, agafareu el vostre BMW i treballareu a l'empresa del papà vestits amb americana i corbata.

A tots vosaltres, llenya.

10 comentaris:

sombretti ha dit...

Colló estàs contundent!! però no puc deixar de donar-te la raó. Els okupes (dits també "perroflautas") poden fer el que els dóna la gana i qui no ho accepti és un repressor feixista.

Algú va dir que feixista és qui diu "feixista" a qui no pensa com ell...

I amb lo maca que seria l'anarquia ben entesa...

Unknown ha dit...

Els okupes són uns fillsdeputa.

Anònim ha dit...

Quan he sentit aquest matí per la ràdio que els mossos havien fet estralls amb un punxó, me imaginat els punxons que utilitzen a la guarderia els nens per fer manualitats i no me'n sabia avenir.

És veritat que portar-ho tot a extrems tan políticament correctes fot fàstic.

set sota zero ha dit...

Fa uns anys queien simpàtics. Semblava que reivindicaven una causa justa. S'han guanyat a pols el rebuig social, perquè han demostrat que l'únic que els importa és no fotre brot, fer festes, cremar containers i anar pel carrer amb els seus gossos pudents i plens de puces fent malabars.

mrpage ha dit...

A Igualada també en diem "peus negres".

A tota la resta, us dono la raó.

Anònim ha dit...

Són uns fills de puta, i a sobre si els toques et venen amb l'advocat.

Jo, mentre els trenquin la cara, ja em sento satisfet. A sobre a la TV3 t'ensenyen el fill de puta al que li van donar cops amb el punxó (un payo de 30 anys), i donaven ganes de donar-li un clatellot i dir "gilipolles, si això són quatre moratons".

Canya.

Itf ha dit...

Bé Albert bé! Et veig en forma! Estic d'acord amb tu.

Anònim ha dit...

Com sempre els extrems són dolents!, però ens certes coses discrepo de tu Albert.
Mantenir l'ordre sense "autoritat" és francament complicat, llavors és complica la tasca, doncs els manifestants saben fins on poden arribar els agents de l'ordre.
Com sempre, no tots els "pollosos" que dius tu, són la purria de la societat, com no tots els polis són el reflexe de l'autoritat. Aquí diria que hi ha quatre capullos que es canvien de jaqueta cada dia per crear merder on clagui. Són bascos avui? Són del PP demà? Estan entre nosaltres?

mrpage ha dit...

Si, evidentment que n'hi haurà algun que no sigui tanta escoria com la resta.

Anònim ha dit...

Crec que ets massa radical, com a tots els col·lectius hi ha gent de tot i sempre resaltan els pitjors de tot.
El que tampoc trobo bé es que els mossos puguin ostiar i causar mal i els ciutadans no es pugui defendre, també hi ha mossos que els hi podrien treure la placa i fotre'ls al carrer.