Nadal elemental I (Guía bàsica per tenir un Nadal com cal)
Coses que no es poden posar al caldo de Nadal perquè hi donin gust
-Un llibre de Lucía Etxebarria: Treu excessiu protagonisme a tots els altres gustos.
-Curry Valenzuela: Deixa un gust agre agre agre. Gens recomanable.
-Casu marzu: Fa molt fàstic, senzillament.
-Un homeless: Es menja la pilota i els galets.
-Rottrings: Donen massa color al caldo.
-Un mamògraf: Massa voluminós per l'imperceptible gust que pot donar.
-Monedes d'un, dos o cinc cèntims d'euro: Deixen un regust a la boca que torna tota la tarda.
-El senyor Davies: Al caldo tampoc hi tindria cap mena de gràcia.
-Curry Valenzuela: Deixa un gust agre agre agre. Gens recomanable.
Caldo al curry
-Casu marzu: Fa molt fàstic, senzillament.
-Un homeless: Es menja la pilota i els galets.
-Rottrings: Donen massa color al caldo.
-Un mamògraf: Massa voluminós per l'imperceptible gust que pot donar.
-Monedes d'un, dos o cinc cèntims d'euro: Deixen un regust a la boca que torna tota la tarda.
-El senyor Davies: Al caldo tampoc hi tindria cap mena de gràcia.
4 comentaris:
jo tampoc hi posaria el canon del SGAE... et vendria en "ramoncin" de auto-convidat a casa.
Ha supesat la possibilitat de considerar una part del senyor Davies com a botifarra negra?
- Jo posaria una mica de Samaranch, que ja està fet caldo.
Hòstia, el Sr. Davis, ja ni m'en recordava... Bo, aquest post...
Publica un comentari a l'entrada