18.7.07

La diferència...


La diferència entre un professional i un penques/putero és que el primer va a entrenar 3 dies abans del previst, en canvi el segon arriba tres (o més) dies tard i a sobre es tanca en un gimnàs. Vaia colla de penques. Espero que la nova llei de vagos i maleantes que s'instal·la al Barça doni els seus fruits en breu.

Diari Sport
"Dos de los nuevos refuerzos del Barça ya se han puesto manos a la obra con vistas a preparar la próxima temporada. Tres días antes de la vuelta al trabajo de todo el equipo, Thierry Henry y Touré Yayá se han entrenado en las instalaciones del club."

7 comentaris:

mafalda ha dit...

Ja ho has ben dit: aquí rau la diferència.
I el pitjor del cas és que aquells q arriben tard als entrenaments no s'ho pendran pas com un repte i/o amenaça, i seguiran fent de les seves.
Salut!

Eva ha dit...

bé, semblaser que almenys aquest cop l'hem encertat amb els jugadors, espero que no perdin aquesta dinàmica tant bona...ja se sap sovint s'acaben apalancant

Puji ha dit...

Totalment d'acord!

set sota zero ha dit...

Tinc bones vibracions. Aquest any sí.

Anònim ha dit...

En referència al diari Sport:

Em nego a llegir res d'aquesta gent des del dia que van afirmar que el cap de l'escuderia McLaren de F1 es deia "Dennis Rodman" en lloc de Ron Dennis. Si no sabes torear, pa que te metes Manolete.

Anònim ha dit...

Un altre que cau al parany i es creu que son uns GRANS PROFESSIONALS. Son nous i ho han fet de cara a la galeria, no us enganyeu.Ingenus.

mrpage ha dit...

Per fer el numeret o no, la qüestió és que aquests dos i el Milito no es veuen, a priori, uns aprofitats. El temps i Barcelona els posaran al seu lloc.