17.7.07

Alegria: la Cinta ha mort

A casa anit era una festa. Per fi la Minguillón Cinta ha mort. Catalunya ho estava demanant a crits i jo diria que vaig sentir petards com si d'una lliga es tractés.

Després de la xerinol·la i en la tranquil·litat de la tassa del water vaig posar-me a reflexionar: I ara que? I ara que en fotrem de la Minguillón? TV3 no pot tornar a caure al parany de col·locar-la a cap més sèrie. No poden seguir intentant que sigui la mare de Catalunya. Molts la odiem i a una mare no se la pot odiar.

Per tant, i després de molt pensar-hi, vaig decidir que algunes de les possibles noves feines de la Mingui podrien ésser:

-Treballar de caixera al Dia:


-Treballar en una xarcuteria però no com a xarcutera si no com a embotit:


-Fer de barrera per als entrenaments de tirs lliures en futbol. Donaria més realisme a l'entrenament. Llàstima que potser apuntarien a la barrera:


-Falcar taules que ballen:

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Faran un spin off del Cor que es dira "Cinta entre els morts", i comptarà amb tota la gent que l'ha palmat del Cor al llarg d'aquests 6 o 7 anys.

Anònim ha dit...

Falcar taules és el millor futur que li espera. A veure si es mor de veritat.

set sota zero ha dit...

Oh, m'imagino un bocata de chóped-minguillón (com aquell amb la cara del Micky Mouse però amb el jeto de la mingui).Se'm regira l'estómac.

Anònim ha dit...

ideal per aquella taula del Verdaguer que fa el tonto. Aquella taula també fa ràbia.

Cesc

Eva ha dit...

ufff ami el cor ja me cansa, els mataria a tots de cop XD

quan porten 7 anys rallant amb el mateix tipus de tonteries? ja tocaria canviar eh....

Anònim ha dit...

De petards, res, xatus, o e´s que no vau veure la gala del cor (val que feia una mica de pena aquest any, però...)? tothom la menta la seva mort, és a dir, que de petards i alegries, res. La Cinta ha estat un personatge molt emblemàtic, fort i tendre, i com a tal, es mereixia un homenatge tan tendre com el que se li va fer. El Futur de la Mingui és continuar fent serials a TV3 o a altres cadenes, és una actriu molt bona i una millor persona, tindra`els seus "fallus" com a actriu, com els pot tenir qualsevol altre actoractriu, però sap dotar els seus personatges de molta tendresa. La Minguillón és un personatge molt estimat a Catalunya, només cal que feu una enquesta general. A quasi totom li ha sabut greu la seva mort, i les últimes escenes del capítol del 15 de juny han estat molt tendres i emotives. Així que si no us agrada a vosaltres, ho podeu dir, evidentment, hi teniu tot el dret, però alguns comentaris sobren, ja que no parleu només de la Cinta com a personatrge sinó de la Margarida Minguillo´n, o us creieu que podeu anar fent comentaris despectius dels actors gràcies a l'anonimat que dóna internet?? Doncs quina pena, francament...

Anònim ha dit...

Si no sabeu distingir a una bona actriu, és el vostre problema, no el nostre. I sincerament, no saber llegir també. Què no visiteu els foros d'Internet, o és que penseu que el vostre és l'unic interesant ( ai, que em peto...)? No conec la Margarida M. personalment, però em sembla una persona molt més simpàtica i agradable que la prepotència que destil·la aquest post. Els experts que li donen premis i la truquen per a les funcions de teatre i la tele deuen saber més que vosaltres, no?
Llarga vida a aquesta actriu!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown ha dit...

És vostè molt popular!

mrpage ha dit...

Caram! Ja deia jo en l'últim post que aquest blog necessitava un cop d'efecte per reflotar en les visites. Aquest anònim ha fet la feina per mi tal i com Conde Pompidu ha fet amb la revista El Jueves. Gràcies company anònim.

Per gustos els colors amic. Jo penso que és una péssima actriu i que sempre fa un paper de tragicomèdia que cansa a molta gent. Que sàpiga que del meu costat també n'hi ha molts. Potser la forma que utilitzo és un pél barroera i lamento si s'ha ofés pero si s'hi fixa, veurà que tot el blog funciona així. Sincerament, si no t'agrada el blog no hi entris, podrem viure sense les teves visites.

I no oblidi, per molt barroer que pugui semblar el to d'aquest humil "blogger", tot es fa sense mala intenció i amb ganes de passar el temps de la millor manera possible.

Sempre seu,
Albert de RacoDC

Anònim ha dit...

Jajajaja, boníssim!
Jo no em fico amb l'actriu, només amb el personatge:

Molts dels que dieu que s'ha passat amb el comentari (hi ha una cosa que es diu humor àcid, vegis ironia, sarcasme) sou dels que heu posat el crit el cel amb el segrest del Jueves...

Si el Jueves hagués fet un especial "cinta", no només l'haguereu segrestat sinó que haguéssiu tancat tota la revista!

Sort que ja no haurem d'aguantar inacabables escenes peris-cinta!! yuhuuu!!!

Anònim ha dit...

Pèssima actriu. No para de sobreactuar. És lamentable i cansa moltíssim. Juvileu-la ja no només de les teleseries sino de tots els escenaris teatrals!!!

Anònim ha dit...

encara sort que ja no la veurem mai més,massa pesta de cinta feia el cor!
tan sobreactuant,tant.. aggggs!
horrible.