5.7.07

Orxata v2


Segueixo i acabo amb les opinions respecte a la deliciosa orxata:

-Costa. 1.59€. Envasada en TetraBrick i comprada al Dia. Esperava molt més d'ella. No és dolenta però tampoc és per repetir.

-Orxata Dia. 0.85€. Era d'esperar. Orxata senzilleta i sense pretensions. No enganya a ningú. Molt comparable a la orxata Vicenteta, aquesta també és una orxata de batalla.

-Hacendado: 1.95€. Molt bona. És en TetraBrick i refrigerada, cosa que la fa, suposo, més autèntica. Força espesa, potser una mica més de dolçor no li hagués fet cap mal. Com la majoria de productes Hacendado, la qualitat és alta. Tan per preu com per qualitat queda just per sota de la Maestro Horchatero de Chufi.

-Verge: 0.95€. Molt correcta i bona relació qualitat/preu. Ets molt comparable a la del Caprabo i vals força la pena. Comprada al Mercadona.

-Maricel: 0.85€. Varies coses a dir. Tot i que el gust no és dolent es veu d'una hora lluny que esta feta a base de polvos. No deixa sarro i ni tan sols està fabricada a València. L'etiqueta de l'envàs va ser disenyada als anys 70 i així s'ha quedat. Comprada a l'Aldi, val la pena gastar 10 céntims més i obtenir una millor qualitat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que entre la oferta d'orxates envasades n'hi ha 3 o 4 que són ben bones. És fatal per mi arribar assedegat a casa i trobar que en tinc una a la nevera, perquè llavors me la puc arribar a fotre tota en una tarda de barata i llaminera que és.

Itf ha dit...

Jo et vaig fer cas i vaig comprar la maestro horchatero. A casa van estar molt contents del meu encert.

mrpage ha dit...

A mi em passa el mateix, quan en tinc no em dura res. És tan bona...

Bona eh, la maestro horchatero? M'alegro que l'encertessis doncs.

set sota zero ha dit...

Ai, amic, l'altre dia em vaig prendre una orxata artesana ben fresqueta en una terrassa de Dénia. Insuperable.