30.9.08

Meme poca-solta

No em cansaré de repetir que no m'agrada aquesta mena d'invent anomentat meme. Aquest cop però, no puc refusar l'oferta. Tot i ser una proposta de lo més poca-solta i insensata, la seguiré per quatre motius: me la proposa un il·lustre blogger (Pajas mentales), és de risa, sortegen un iPhone i que estar "nominat" m'ha proporcionat un récord de visites que mai podré superar. De les 40-50 visities diaries de mitjana, la nominació m'he n'ha dut 200 en un sol dia. Només per això ja cal seguir.

En què consisteix? En proposar samarretes d'aquelles que tenen missatge i que quasi bé sempre foten ràbia quan algú les porta.






Per seguir la meva costum no penso nominar ningú. Qui vulgui ja sap com fer-ho.

7 comentaris:

Josep ha dit...

Veig que vostè és solter.

mrpage ha dit...

No no, no en sóc pas de solter.

Demóstenes ha dit...

Me mola el de Apto para Celíacas xD

Pareix una de les samarretes que es venen als souvenirs playeros :P

Josep ha dit...

Casat?
Amb hipoteca, cotxe, gos i tres fills?
A què espera a contar-nos la seua vida!? Ràpid, una versió rosa del seu blog!

Almogaver ha dit...

Sr. Albert, tingeu en compte que sou un model per molts dels perduts que naveguem per aquestes contrades, aquest moment tard o d'hora havia d'arribar i vós ho sabeu (també li arribarà al senyor guionista, és clar). Il.lumineu-nos i expliqueu el desllorigador d'aquesta trista i solitaria existència nostra. Cal tenir encara il.lusió?

Ghandi ha dit...

Ossama: Yes We Can sóc capaç de portar-la a 25 graus sota zero.

mrpage ha dit...

Disculpa almogaver, en pensava fer un post responent la seva pregunta. De totes maneres sí, cal tenir il·lusió. Encara no és hora d'engegar-ho tot a rodar.