7.6.07

Actors que fan ràbia

-Jordi Díaz. Alumne honorífic de la Sobreactor's studio. Sobreactues més del que crides (que ja és dir). El métode Gronholm no ha triumfat gràcies a tu precisament. Per cert, com van les vendes del teu lamentable llibre Manual per lligar?


-Arturo Fernandez. Tens 77 anys i encara vas de galant. Chatiiiin, ves a cagar.

-Jim Carrey. Canseu taaaaaant tú i les teves ganyotes.

-Pep Ferrer. Ese hombre a unos carnots pegado.

-Will Smith, Eddie Murphy, Chris Tucker, Cuba Gooding Jr. Típics actors negres que criden. No és perque siguin negres si no perque odio aquest tipus de paper que sempre interpreteu.

-Pep Anton Muñoz. Vull creure que tu no eres així, el problema és que tan de temps al costat de Margarida Minguillón, alguna cosa de dolent se t'ha d'empeltar.

20 comentaris:

Itf ha dit...

Jaja! Jo afegiria a la teva llista a Jordi Boixaderes... Surt a tot arreu!

Questionaire ha dit...

Carmen Machi. Serà la pròxima de sortir al meu odiòmetre.

Anònim ha dit...

Jo voto Ferran Rañé.

set sota zero ha dit...

Jo afegiria a Jorge Sanz, Sergi Mateu i Josep Maria Flotats.

Unknown ha dit...

Donc el meu suport per l'odi a Ferran Rañé (que a més és un maleducat, via personal experience).

Sergi Mateu em bull la sang.

No puc ni veure Joan Pera.

Pep Ferrer només em va agradar a Amanecer de los muertos.

Eva ha dit...

jajaja quina manera de despellejar al personal!!!

XD

dels que has dit l'unic que a mi realment m'agrada -els altres em fan força ràbia- és el pep ferrer, no sé, es un actor que smepre m'ha agradat, suposo que per que la memòria dels cargols és una de les meves series preferides....

Anònim ha dit...

Es va ampliant la llista dels actors odiats. No hi puc estar més d'acord, mereixen morir atropellats per un renfe regional.

Unknown ha dit...

La memòria dels cargols és una de les sèries més horrendes que s'han fet mai en el sistema solar. Com a còpia de L'escurçó negre era péssima, i com a producció autonòma és un clar precedente de la merdosa Via Augusta.

Senyor Giménez ha dit...

El tiu que fa de Doctor Vilches a Hospital Central com es diu? perquè no és que faci ràbia, és que actua pitjor que el Fary!

mrpage ha dit...

Crec que es diu Jordi Rebellón. I si, fa ràbia. Amb aquella boca de pinyó.

La memòria dels cargols tampoc estava tan malament. Feia gràcia i no era pretenciosa. No és de culte pero tampoc per destrossar-la. Bé, per gustos els colors no?

Anònim ha dit...

El problema de la memòria dels cargols és el que ha dit "lo" Doc, un plagi.

No era lo cutre de la via augusta per una raó molt simple, la masia ja estava feta i de places de poble ronyoses n'hi ha moltes.

Per cert senyor albert -informàtic fastigós-, a veure quan li dedica una entradeta al tema més "uriginal i transgressor" de TV3: que a totes les sèries surti pit i cuixa (Porca Merdosa i Via Trunya).

mrpage ha dit...

Caram senyor Gené, gràcies per l'elogi. Veig que això ja és la prévia a la rajada monumental als informàtics, no? Ja fa dies que esperem la rajada als informàtics, m'alegra que ja la comenci a publicitar. On millor per fer-ho que aquí?

Sobre el tema del pit i cuixa, doncs no tenia previst tocar-ho, pero bé, ho pensaré. De totes maneres si vosté vol fer-ho endavant. Aixó si, primer la dels informàtics.

Anònim ha dit...

La rajada arribarà la setmana que ve si Déu Pare Nostre vol. Vostè pensi que estic d'examens i porto tot el dia intentant fer una ressenya. Però faig un avanç: serà dura.

Lo del pic i cuixa se li dona millor a vostè, i encara que sigui un tema que fa dies vull tocar, la falta de temps és estrepitosa.

sombretti ha dit...

M'afegeixo als vots per Ferran Rañé.

El Josep Maria Pou em sembla un tio absolutament odiós.

xbgras ha dit...

Sobre el tema pit i cuixa, per sort a l'Amparo Moreno no li fan ensenyar res al cor de la ciutat.

Dels "actors" rabiosos, jo només en tinc un (es que el llistó està molt alt): Dani Martín. Mai el títol d'una serie havia simpatitzat tan amb el sentiments que hem provoca.

Unknown ha dit...

Dani Martin té el que es mereix en aquest video.

mrpage ha dit...

Doc, si ara mateix Dani Martin li fa rabia, més n'hi farà quan sapiga que surt amb la seva estimada Patricia Conde.

L'acompanyo en el sentiment.

Questionaire ha dit...

COMMMMMMM!!!!!???? EL GRANDÍSSIM CRETÍ DEL DANI MARTÍN AMB LA SENSACIONAL PATRICIA CONDEEEEEEEEEEEEEE?????????????????Vaig a gumitar i ara torno.

mrpage ha dit...

Si si, ahir al barber vaig fullejar la prestigiosa revista Semana i ho deia. Deia que eren molt discrets en la relació, peró.

Us acompanyo a tots en el sentiment.

Pansete ha dit...

No obliden en Joel Joan?