16.3.07

Ministry of Silly Walks

Repassant el blog del company de Tot esperant... he anat a petar a un video dels genials Monthy Python. Els podriem considerar els pares de l'humor. Ni humor intel·ligent ni estúpid. L'humor és humor i n'hi ha de pitjor i de millor. Parlant de John Cleese i companyía parlem d'humor i del bo. No bo, boníssim.

Recordant algun dels seus gags em va venir al cap un dels més bons i surrealistes que he vist. Es tracta del Ministeri de caminars estúpids i com el seu títol indica es basa en un Ministeri del gobern d'Anglaterra que gestiona la gent que camina d'una forma estupida. Com estupid semblo jo explicant-lo quan el podeu veure. Una imatge val... (calla ja!)




No l'he trobat subtitulat. John Cleese rep al seu despatx al ministeri un personatge que creu que el seu caminar és estúpid. Cleese li diu que el ministeri no el pot ajudar ja que el gobern dona igualtat als ministeris de Defensa, Seguertat Social, Sanitat, Vivenda, Educació i Caminars estúpids i el seu caminar no és prou éstupid. Al final li ofereix una beca per treballar en el Caminar estúpid anglo-francés. És simplement brillant.


Buscant he trobat una samarreta genial a la venda. Algú s'apunta a comprar-la?

John Cleese i Leslie Nielsen, pares de l'humor modern.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara fan Little Britain que també està bé, i a mi personalment potser m'agrada més i tot.

Anònim ha dit...

L'única veritat és que per molt que l'humor sigui humor; l'humor britànic és el verdader humor. Cap altre el pot superar, per més que s'hi esmersin ( o no, vegi's el cas humor espanyol).Que així sigui!

Itf ha dit...

Sóc un gran fan de John Cleese. La seva sèrie completa d'Hotel Fawlty es pot comprar en DVD. És molt bona.

Estic d'acord amb Narval, Little Britain és molt bona també. Tinc tots els capitols gravats.

mrpage ha dit...

L'humor britànic és el millor, si senyor! John Cleese el representa millor que ningú tot i que fa temps que no en sé res d'ell.

De Little Britain me n'han parlat molt bé però encara no n'he vist cap. Ho tinc pendent.