22.3.07

Escòcia

El pròxim 31 de març maxo a Escocia durant una setmana. Ja tinc els vols, un itinerari fet, un cotxe llogat i un grapat de B&B's reservats.


Tot i aquesta evident preparació prèvia, encara m'assalten molts dubtes que cap guia es capaç de resoldre'm:

  • En tindré prou amb el meu anglés macarrònic?
  • Sabre conduir per la esquerra?
  • Sabré fer la conversió lliures-euros, euros-pesetes amb prou rapidés com perque no m'estafin?
  • La ruta és massa llarga? Tindré temps? Em deixo alguna cosa important?
  • Em trencaré el colze intentant canviar les marxes amb la dreta?
  • El monstre del Llac Ness es podrà veure com si de la carpa Juanita es tractés?
  • En cas afirmatiu, també beurà en porró?
  • És més, la carpa Juanita encara és viva?
  • Els escocesos porten calçotets sota la faldilla?
  • Entraré a les glorietes per l'altra banda?
  • En tindré prou amb 3Gb de memoria per la càmera digital?

Ja veieu, navegant en un mar de dubtes.

Algú me'n pot resoldre algun? Gràcies.

8 comentaris:

Lo Gené ha dit...

* No.
* No té cap problema, només has de canviar de mentalitat.
* No.
* Massa llarga, poc temps, et deixes la senyora.
* Sí.
* Sí.
* No!
* No!
* No!
* Sí.
* Sí.

Itf ha dit...

El canvi a lliures no és complicat. A mi m'ho semblava però no ho és. Una lliure = a 1,5 euros aproximadament. El que s'ha de fer és, si una cosa val 3 lliures has de pensar "La meitat de tres? 1,5. 3 més 1,5= 4,5 euros". Després s'aplica la conversió d'euros a pessetes habitual i s'ha acabat.

Ja vindria a escòcia jo també, ja...

albert ha dit...

Gràcies per les respostes. El tema de la Juanita m'ha afectat.

El canvi a lliures sembla fàcil així però jo, al ser una mica tonto, em costa calcular ràpid i me la fotran... ja veuras... De totes maneres gràcies, intentaré posar-ho en pràctica.

Lo Gené ha dit...

A mi aquesta fórmula no em quadra. "La meitat de tres? 1,5. 3 més 1,5= 4,5 euros"

Llavors, 20 lliures, la meitat són 10, i 10+1.5= 11.5? No pot ser, collons. O és 20 + 10= 30? 30+1.5= 31.5?

Dec ser molt tonto.

Itf ha dit...

No, no, no... Jajaja!

20 lliures. La meitat són 10. 10 + 20 = 30 euros. S'ha de sumar la meitat a la quantitat inicial. Tal com ho has fet tu al final, però sense el 1,5.

set sota zero ha dit...

El senyor Ánsar, amb un anglès nivell "Aprende inglés con Muzzy", ha donat conferències a Georgetown
http://www.youtube.com/watch?v=e7no1WObcRs

Vostè pot!

albert ha dit...

Diria que jo ho he entés lo de les lliures: inicial + inicial/2.

Si el jefe de club d'streaptease pot fer-se entendre en anglés, jo també. Gràcies!

Itf ha dit...

Exactament albert.