3.3.07

Antillei antitabac

Noooo, no m'he tornat boig! Estic a favor de la llei antitabac pero, alhora, la critico per tova.

En aquest pais de merda només sabem fer les coses a mitges. Una bona llei i l'hem de fer a mitges, mira que som imbècils!. Ai que no s'enfadin els restauradors... Ai que les tabaqueres deixaran de guanyar diners... A prendre pel cul! N'estic fart d'arribar a casa despres de fer un beure i haver de fotre la roba al cubell de la roba bruta.

Per que passem el marrón de decidir si es deixa fumar o no als bars i/o restaurants? Perque no prohibim el tabac en qualsevol local tal i com fan els països amb cara i ulls? Perque els hi fem construir una ridicula separació entre la part de fumadors i no fumadors?

Evidentment són 4 els locals de menys de 100m2 (metro amunt, metro avall) que han optat per no deixar fumar. És un negoci i tothom vol guanyar diners. Normal! Si tots els locals fossin antitabac doncs tots tindrien les mateixes oportunitats de negoci que abans, no?

Tu ves fumant...

Au, fumadors i fumadores, tots cap al carrer i fumeu tan com vulgueu. Deixeu la nostra roba i els nostres pulmons en pau!!

Paraula de calçasses... Us lloem senyooooor.....

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi el que més em molesta és que tots els locals dignes on anar, són per a fumadors. Pel que sembla, tota la gent progre, guay i naturista són fumadors. Això sí, desprès de fumarse 10 cigarrets en una hora, es foten pistatxos ecològics, no sigui que...

Unknown ha dit...

A més de prohibir, la sanció que inclouria seria la de tallar els dits d'aquell qui fumi en qualsevol lloc de restauració, sigui bar, restaurant o granja d'esmorzars resecs.

No soporto haver d'aguantar els fumadors que han sortit enfortits amb aquesta llei. Abans et podies queixar, però si ara dius alguna cosa, t'aleguen que en el bar/restaurant es permet fumar, i et miren com si el fill de puta fossis tú.

Doncs sí, ho dec ser, perquè em cagaria en el seu plat de sopa i li preguntaria si li agrada prou menjar amb el meu aroma personal.

mrpage ha dit...

Cagar-se a la sopa potser seria excessiu pero fotre's tots els pets que ens doni la gana també estaria bé.

Anònim ha dit...

S'hauria de poder entrar amb una destral als bars per si algú intentés encendre un cigarret. Després d'amputar-li la mà (perquè no el braç) se li podria fotre el cigarret encès pel cul, enxufar-li el tub de l'estractor de la cuina a la boca i tirar-li quicos al crani, cada cop més fort, per veure si així aprèn a no molestar-nos quan ens tirem pets a la seva cara.

mrpage ha dit...

Veig molt odi envers els fumadors. Mmmmmm... M'agrada, m'agrada!!!!