28.5.09

Guardiola president

Ara fa un any i uns quatre mesos, el Barça Atlètic de Josep Guardiola visitava Les Comes i guanyava a un Igualada CF en hores baixes. Aquell Barça Atlètic, que també comptava amb Sergio Busquets i Pedro entre d'altres, va passar per sobre de l'Igualada CF, un humil de tercera divisió. Un servidor va tenir l'honor de veure el partit en directe (i també l'anada al Mini). En aquell moment tots sabíem que el Guardiola era bo. Bona persona, bon professional i que apuntava a bon entrenador. El que ningú era capaç de veure és que ho era tant (de bo).

No us seria sincer si us digués que la meva aposta a la banqueta era en Pep. No ho era, jo era de Mourinho, un portuguès (hijoputaes) malcarat que, l'únic que n'esperava d'ell era mà dura. Me n'alegro molt d'haver-me equivocat. Molt.

El Pep va entrar prometent treball (bé), es va rodejar de cracs i de molta gent de la casa (molt bé). Aquí ja vaig trempar. Un català, que parla català, que coneix la casa, que és llest, que confia en la pedrera i que en sap un ou de futbol. Què més podíem demanar? Títols? Doncs ja els tens. Tots tres i amb la gorra. Fent un futbol preciós, atacant sempre i remenant la pilota. Tal i com jugaria jo si fos ràpid, tingués més tècnica i pesés quinze quilos menys. És el futbol que ens agrada i que el Pep ha sabut transmetre a un equip que estava acomodat i que semblava acabat. Ell els va fotre a to i ell té gran part del mèrit de tot el què estem vivint.

I a sobre és guapo. Collons.

Per acabar m'agradaria parlar d'un brasiler que no sembla brasiler, que parla català i que és un professional com cap. Un lateral esquerre excel·lent que ahir va plorar com mai i que em fa posar la pell de gallina cada cop que veig la imatge. Silvinho, queda't, ets el millor.

11 comentaris:

Vironer ha dit...

Amb què quedem, fa un parell de dies em proposava a mi per president, i avui me la fot?

Anònim ha dit...

Miri que li dic, jo espero que Silvinho, un cop retirat, es quedi al Barça. Que entreni nens, que faci de segon entrenador, el que sigui: però que es quedi a can Barça.

Gent compromesa com Guardiola, com Silvinho, són el que sempre ha necessitat aquest club. I ara ho tenim.

GRANS.

Anònim ha dit...

No siguis fals Albert, dimecres et cagaves amb Silvinho i els seus passes. Si és fruit dels nervis t'ho perdonaré, ajaja

mrpage ha dit...

@Vironer: Disculpa Vironer. És que sóc molt "embaucable" i influenciable. Avui tu, demà un altre. És el què té no tenir criteri.

@Gene: D'acord en tot. Silvinho a la casa.

@Pau: No siguis socialista, saps que l'admiro de fa anys, el problema és que dimecres estava nerviós i no m'agrada quan passen la pilota enrere. Va fer un partidàs, com sempre.

Marc Peris ha dit...

Iè, tampoc fotem... Ara em posaré en pla cabró, per sembrar la polèmica, però en Sylvinho és un paquet.
Si haguérem hagut de conservar jugador per la seua catalanitat, o per sentir els colors, hui n'Oleguer Presas seria capità.
Com se vos queda el cos?
Per cert, en Pep és una mala bèstia, en el bon sentit del terme.
Força Barça.

mrpage ha dit...

@Marc: El cos se'm queda igual. Sylvinho no és un paquet, és un gran lateral. Té velocitat, té toc, té un magnífic xut i centra molt bé. Jo el prefereixo a Abidal. I a demés de tot això és un grandíssim professional, parla català i crec que sent bastant els colors. No es pot comparar amb Oleguer. Oleguer era una altre cosa.

Anònim ha dit...

Silvinho ha estat infravalorat de mala manera. Ja quan l'altre lateral era Gio tenia més qualitat que ell i jugava menys. Silvinho+Ronaldinho era una combinació perfecte.

Als senyors que el critiquen, m'agradaria veure'ls jugant a vostés amb 35 anys com a lateral en un país en que podría estalviar-se la opció de apendre una llengua sense que ningú li digues més, i a més a més sense queixar-se MAI, i sempre dient les coses amb humilitat!

Silvinho és molt collunut i ho porto dient desde fa 4 anys. Jo el retireria aquest any, així ens quederia un bon regust de boca.
(I que per res del món el venguin a l'espanyol sisplau!!!!!!)

newyorkDC ha dit...

Jo també era de Mourinho, demano perdó.


Sylvinho, queda't! (I no vagis a l'ahpañó, ni que ens paguessin...és que no...)

Cheewee ha dit...

Sylvinho president de catalunya JA!!


per cert....reclamo una merescuda atenció al meu últim post de MUSICAPOD:

Germanes de futbolistes

http://musicapod.blogspot.com/2009/05/hermanas-de-futbolistas.html

Vull opinions sobre les "jamelgues"

Anònim ha dit...

jo només vull dir k akest post no m'ha fet gràcia. És un post correcte, ben escrit, interessant, raonat, més d'acord no hi puc estar. Però... no m'ha fet gràcia com acostumen a fer els seus posts. Va, li perdonaré k per un dia s'hagi posat seriós, però ke no es repeteixi eh?

Pare Bukkàkez ha dit...

Pep Guardiola: fent trontollar sòlides virilitats des de 1971.