Espatlla de xai al forn
Ahir, de dos quarts de 7 (que vaig arribar de treballar) fins a dos quarts de 9 (que vaig anar a veure el Barça) a la meva escala hi feia olor d'espatlla de xai al forn. Aquella que es fa amb herbetes, sabeu? L'origen de la olor era dubtosa i jo vaig sospesar varies possibilitats:
-El sabó de fregar el terra.
Possibilitat: 30%
Possibilitat: 30%
La dóna de la neteja havia fregat no feia massa estona. Les estores estaven encara aixecades i el terra es veia molt nét. Tot i que aquest fet sembla confirmar la hipòtesi del sabó, em preocupa no ser capaç de trobar cap fregasuelos al mercat amb olor d'espatlla de xai al forn. El Google em confirma que no n'hi ha cap a la venda.
-El retorn del dinar d'un veí.
Possibilitat: 20%
A les 7 de la tarda el dinar ja no hauria de tornar a la boca. A més, el retorn acostuma a ser una explosió de sabors que no permet esbrinar quin ha sigut el plat consumit. Dona pistes sobre els ingredients on hi predominen l'all i la ceba. Un retorn amb olor d'espatlla de xai que ompli tota una escala és un fet gairebé impossible.
-Putrefacció d'un cos.
Possibilitats: 40%
Tenint en compte que la veïna de més edat ja va traspassar fa uns mesos, les possibilitats són baixes. No estic habituat a la necrofília però crec que la olor que desprèn un cos putrefacte és d'un altre tipus. Només una persona pot posar llum a aquest dubte.
-Família cuinant espatlla de xai al forn.
Possibilitats: 60%
A primera vista sembla la opció més probable, però hi han punts que em generen dubtes. Un dimarts al vespre no es un dia adequat per aquest plat. Un sopar entre setmana demana un altre tipus d'aliment menys pesat. Les set és molt d'hora per cuinar aquest plat.
Altres possibilitats? Quina us sembla que pot ser? Gràcies.
8 comentaris:
Deixant de banda que el percentatge suma un 150%, l'olor de cadàver putefracte em recorda bastant a la de butifarra en un microones a tota potència durant una bona estona. Varia segons la intensitat de la putrefacció, és clar.
Ei, que les possibilitats se t'escapen del 100%!
Potser és cosa d'un veí que és carnisser i va cremat, no?
L'Albert ja va deixar clar en anteriors posts que els números no són el seu fort. Aquí queda palès.
I un 32% d'algú que no s'ha rentat bé les cascàrries de l'entrenatges?
Per favor Q, no em posi més % que ja ens n'anem cap als 182%.
Com diu el Pau, els números no són lo meu. Un altre dia ja sumaré amb la calculadora de Windows.
Jo m'inclino per la primera... si acabat de fregar fa olor d'espatlla de xai, serà que és el detergent... pruebe a quitar las comillas :)
Té algún veí musulmà? En època del Ramadà s'afarten tant bon punt s'amaga el sol i no mengen biomanan, precisament, cuinen "lo que se tercie".
Jo hi sumaria als percentatges un 20% a que aquesta olor no sigui real sinó que te la imaginis perquè et ve de gust menjar espatlla de xai.
Publica un comentari a l'entrada