12.8.07

Que empieze ya, que el público se va!

Tinc ganes que torni a començar JA la lliga de futbol. A mi em sembla que amb 15 dies de vacances en tindrien prou i de sobres aquesta gentussa del futbol. Amb els diners que guanyen ja els hi vagarà de fer vacances quan es retirin. La lliga hauria d'acabar a mig juliol i començar a mig agost. Els últims 15 dies de juliol, vacances per els jugadors, els primers 15 d'agost de pretemporada i el dia 15 d'agost (que és festa), la lliga ja hauria de començar. Tots els partits al mateix dia. Pam.


Si companys, la espera és llarga i feixuga.

Tinc ganes de tornar al meu bar de capçalera. Tinc ganes de tornar a sentir l'enterramorts com es menja les seves patates bullides i exclama als quatre vents el seu poderós: "Madre míiiiaaaa!". Tinc ganes d'escoltar com el col·lectiu marroquí se'n riu de l'enterramorts i tots criden també el madremia. Tinc ganes de veure el Vicenç amb les seves pantumfles com es caga en l'enterramorts. Tinc ganes de demanar el meu beiconqueso i l'aigua. Tinc ganes de veure el negre Touré Yayà rebentant turmells. Tinc ganes de trobar dobles a tots els que entren al bar. Tinc ganes de veure com no torna l'imbecil que sempre repeteix la seva aplaudida frase: "Això ni a la Play Station!". Tinc ganes de veure l'Antonio i la seva filla yonki. Tinc ganes de veure futbol del bo i no aquesta merda d'intranscendents amistosos. Tinc ganes de tornar-me a indignar amb el putu Ronaldinho. Tinc ganes de tornar a veure que Neeskens és un perfecte inútil. Tinc ganes de LLIGA!!!

Amén.

11 comentaris:

Unknown ha dit...

En definitiva, tenim mono.

Anònim ha dit...

SSSSSSSSIIIIIIIIIIIII!!!! Que torni el Futbol, però sobretot que torni el Verda...!! No pateixis, això s'acosta. T'has deixat el nou cambrer xinès, es veu que ara ja no fan beiconqueso, has de demanar menú para 6. Apalin!

Anònim ha dit...

amb la cinta falcant la taula que balla de costat de l'enterramorts, aquest any podras beure't la teva aigüeta en posició 3/4 sense patir ensurts.

JRoca_Font ha dit...

Jo també tinc unes ganes boges que torni l'espectacle, aquest any promet! Això de regalar la lliga em sembla que ens va deixar tocats i amb el mono de revenja.
Salut

Anònim ha dit...

Doncs el primer partit de lliga ens enganxa en plena festa major! El diumenge a la tarda desprès de fer castells, uff!

Anònim ha dit...

Mítica la fauna dels bars. Per ara a l'enterrador se'l pot veure lluitant a Pressing Catch els migdies a Cuatro.

Afontcu ha dit...

Que comenci ràpid la Lliga, a veure si el Madrid enganxa la ratxa que porta a la pretemporada! jajaja

Vier ha dit...

Puto Neeskens.

Que torni ja el Tiki Taka, Salinas!

Anònim ha dit...

no no ho hauria dit millor...

Questionaire ha dit...

Doncs jo mecagunlalligaielfúmbolielcarrusseldeportivohòstiaja.

Que a gust que m'he quedat, redéu.

mrpage ha dit...

Senyor Q., no sigui així... Miri-ho per el costat positiu, mentre mirem el futbol no ens droguem.