Albert, no et fotis moltes prunes que després aniràs més fi ... jejeje Mans engaxifoses? uiii Mai m'ha passat aixó menjant préssecs o prunes .... ai carai!
El truco per menjar-te una pruna sense tenir després les mans enganxifoses es desancaixar-te la mandibula, posar-te la pruna a la boca, menjar-te'la i després escopir el pinyol.
Vaig copiar la tècnica de una dona de vida alegre i em funciona molt bé.
digue'm pija pero jo el que faig es tallar-me el rpessec ben petit i amb una foruilleta petita me'l vaig menjant XD
ResponEliminaAqui un alèrgic a la pell del prèsec... Per cert, al nostre blog t'hem nominat.
ResponEliminaAlbert, no et fotis moltes prunes que després aniràs més fi ... jejeje
ResponEliminaMans engaxifoses? uiii Mai m'ha passat aixó menjant préssecs o prunes .... ai carai!
I és maca la roca de la Roca?
ResponEliminaI és maca la roca de la Roca? I és maca la roca de la Roca?
ResponEliminaMmmmm... No ho pillo... Seré tonto?
El truco per menjar-te una pruna sense tenir després les mans enganxifoses es desancaixar-te la mandibula, posar-te la pruna a la boca, menjar-te'la i després escopir el pinyol.
ResponEliminaVaig copiar la tècnica de una dona de vida alegre i em funciona molt bé.
Això de les mans enganxifoses també passa amb les ales del pollastre a l'ast. És meravellós xupar-se els dits!
ResponEliminaha de fer com el suprunaman de l'arale i posar aquella cara de xuclat. jo ho he provat i funciona
ResponEliminacesc
A mi també em pelen el préssec perquè la pell de l'ídem em posa les dents llargues.
ResponElimina