4.3.09

Costa Brava, 100 anys

El Patronat de Turisme de la Costa Brava l'ha tornat a liar. No en va tenir prou utilitzant una foto de les Bahames per promocionar el turisme, aquest cop n'utilitza una de Perth en una nova campanya. És que no n'aprenen mai. El més sorprenent de tot és que l'agència responsable d'aquestes campanyes encara en tenia més de preparades. RacoDC ha pogut accedir, en exclusiva, a aquestes noves campanyes que ja estaven apunt d'entrar a impremta:

En la primera de les imatges ens intenten col·lar el Taj Mahal, amb lo bonic que és, per exemple, Begur. Ens volen fer passar bou per bèstia grossa?

Aquest cop ens volen fer creure que el Golden Gate de San Francisco també pertany a la Costa Brava. Què uneix aquest pont? Cadaqués amb Port Lligat? Au va home va...


Amb lo glamourosa que pot arribar a ser la Costa Brava i ens estafen amb una imatge de Mònaco. Tan difícil era fer una foto de Roses?


I ja per acabar, la més miserable de totes. No només ens volen col·locar una imatge de Salou sinó que, a sobre, manlleven el lema d'un altre localitat i ens el volen entaforar com si fóssim beneits. Qui s'han cregut que som?


5 comentaris:

... ha dit...

hostia puta! i jo que pensava que el puto pont vermell aquest el tenia aquí al costat i resulta que està a la costa brava... que ignorant sóc joder...

Modgi ha dit...

Això sí que és cosmopolita, i no barcelona.

mcarbo2001 ha dit...

Molt gran el post!
la imatge de Perth era una merda...
primer: a Austràlia hi ha mil platjes/illes que li donen moltes voltes a la merda de foto.
segon:un bon fotògraf se'n va a cadaqués i en fa una millor, o almenys amb dues pubilles de cara, i no dos culs.

Markutis ha dit...

Si fos una campanya de Bilbao no hi hauria tanta polèmica.

A mí, sincerament, si la campanya confón i fa que els turistes se'n vagin a un altre lloc, em semblaría perfecte. Més lloc i més tranquilitat per passar l'estiu a Camallera, tu.

Vironer ha dit...

Proposo un lema original i inèdit: "és la costa brava, pupum, és és la millor"