23.4.08

Tens l'últim de...?

"A qui el dedico? A ta puta mare?"

Avui tenia pensat fer un post magnífic. Volia fer un recull de cites de ciutadans anònims escoltades en la tradicional diada de St. Jordi. Voltar per les parades de Cal Font i recollir les frases més gracioses i interessants bo i escrivint-les posteriorment en aquest excepcional blog. Com que la cita més interessant que he escoltat és: "Tens l'últim de la Maria Barbal?", passaré a inventar-me una serie de cites que m'hagués agradat escoltar:

-"¿Y aquí què dan?"

-"Tens el nou llibre d'Ernest Hemingway?"

-"Em pots embolicar el Mein Kampf per regalar?"

-"6€ la rosa? Ja tornaré al vespre, que llavors les doneu més baratetes"

-"¿Una rosa siñora?"

-"Em temo que aquest any tampoc et regalaré la rosa..."

-"Teniu el llibre de "OT el bruixot" en braille?"

-"Fa molta pudor a suat"

-"Tens l'últim del laureat Doc Moriarty?"

-"¿Un médico en la plaza?"

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de sortir al carrer amb intenció de recopilar material pel blog ja és un simptoma preocupant.

Realment per mi el més inquietant dels dies previs a Sant Jordi ha estat veure o escoltar Albert Espinosa en cada maleït programa de tele o ràdio en el que participava. Si això continua així, acabaré somiant a les nits amb un món de teletubbies grocs que em persegueixen per abraçar-me, i fins i tot pot ser que m'acabi comprant el llibre.

Vironer ha dit...

És un dia fantàstic malgrat la feixuga i repetitiva cobertura de TV3 i l'esmorzar dels collons. Parlant de l'esmorzar dels collons, vaig lleir que havien convidat 12.000 figurants...ergo...si no m'hi han convidat, vol dir que sóc especial?

Anònim ha dit...

També crec que buscar material per al blog, és malaltís. Jo n'afegeixo una que vaig escoltar a primera hora passejant per la Rambla.

Una parella.

Diu la noia: I aquest llibre de "l'últim patriarca"?
Respon el noi: Ah sí, l'ha escrit una mora de la comarca d'Osona o alguna cosa així, li han donat el Ramon Llull per semblar que són multiculturals.

Molt gran, sí senyor.

En tot cas, vull fer un incís. Resulta curiós que hagin coincidit un premi "Ramon Llull" a una mora, doncs el mateix Ramon Llull tenia com a educador personal, un esclau moro mallorquí castrat durant la reconquesta.

mrpage ha dit...

Sí, estic malalt però la cosa no va anar ben bé així. Voltant vaig escoltar no sé què què no recordo i vaig pensar que podria fer-ne un post. I així va ser. Més o menys.