27.7.07

Torno aviat


N'Albert i la seva muller marxen uns dies (12) de merescudes vacances. Durant els dos primers dies visitarem Bilbao, on intentarem reprendre el procés de pau. La resta de dies explorarem Asturies patria querida on desenvoluparé els següents estudis:

-Fernando Alonso, d'on prové tanta imbecil·litat.
-La sidra, marketing o mort.
-Letizia Ortiz vs Trashorras.
-Oviedo, existe?
-Ablanedo I i Ablanedo II, perquè no van sortir mai de l'Sporting de Gijón?

Durant aquests dies aquest blog romandrà tancat per a descans del personal. Prego disculpin les molèsties.

Els deixo amb un bona bona cançó i un millor videoclip. Quan em trobin a faltar, escoltin-la i pensin en mi:

25.7.07

No puc més

Un dia ets sents especialment atractiu i decideixes fer-te unes fotos. Fins aquí tot sembla normal, no? Doncs ara resulta que algú, no sé com, es cola al teu PC, et roba aquestes fotos i les utilitza en publicacions escrites i per internet. Si us plau, si algú té la forma d'aturar-ho que m'ho faci saber.

Us passo la foto de marres. He tapat la cara per preservar la meva tan preuada intimitat i per que no se'n faci, també, un ús fraudulent.


24.7.07

Dobles heroics

Lluis Pérez Moya - Jordi Bosch

Eric Roberts (Heroes) - Gary Lineker

23.7.07

Tota cuca viu


Una de les poques coses bones que m'aporta l'estiu és l'horari d'ídem. Des d'avui i fins l'últim dia d'agost disfrutaré de l'horari de 8 a 15h, fet que em permetrà gaudir de la magnífica programació d'estiu que TV3 ens ha preparat per les sobretaules. Un cop més i sense cap mena de vergonya TV3 ens ha encolomat Majoria Absoluta, l'exemple més fragant de sobreactuació per part d'un grup d'actors. No hi surt cap actor que no estigui sobreactuat, tot és exagerat, tot són crits, tot són actuacions dignes de l'obra de teatre de diumenge a la tarda a la Festa Major del poble.

Marina Gatell n'és, potser, l'exemple més clar. La seva és una actuació que hauria de figurar en qualsevol manual de com NO actuar si el que no vols és fer ràbia. Jo crec que aquesta noia té fusta i si vol ho pot fer millor. L'he vist en algún telefilm i la veritat és que a Majoria absoluta fa el que li devien demanar: sobreactuar a més no poder. La resta d'actors no es queden tampoc gens curts.

Un altre argument en contra de la sèrie són els seus guions. Sempre giren sobre els mateixos dos eixos: sexe i relacions entre sexes (que no sexuals, guerra de sexes, vaja). La sèrie vol destil·lar també un hiper progressisme i un bon rotllo que embafen.

Amics de TV3, a part de Majoria Absoluta, Jet Lag i Psico Express, disposeu de moltes més sèries. Sembla que cada estiu en toca una, com si d'una espècie de rotacions del Rijkaard es tractés.

No us demanem que compreu superproduccions ni que programeu Prision Break a les 15.30 de la tarda d'un més d'agost, no! De sèries a TV3 n'han passat moltes i de molt bones. Perquè no traiem del baül dels recòrds Hotel Fawlty, L'escurçó negre, N'hi ha que neixen estrellats, etc.? Si l'argument és que volem programar producció pròpia podeu posar De professió API o la lamentable sèrie Agència de viatges, només per antigues ja poden fer gràcia de veure.

Deixem descansar Majoria Absoluta i cia. durant uns 10 anys. Llavors les tornem a programar i potser ja ens tornaran a fer gràcia per decadents que ens semblaran.

21.7.07

Racoogle

Aquest blog necessita un cop d'efecte. Les estadístiques de visites fa un temps que s'han estancat i com que no vull ser, un cop més, un conformista, estic decidit a captar el click de molts internautes. Utilitzaré la millor eina que ens ofereix internet, el Google. M'agradaria captar un tipus de gent molt singular i alhora molt íntegre, els xalats. Per tant, introduiré uns textos que gràcies al Google poden acabar linkant a aquest humil blog. Si algú arriba a aquest blog amb aquestes búsquedes, jo prometo pujar a Montserrat de genolls tot memoritzant "Els verbs catalans conjugats" de Joan Baptista Xuriguera.
  • baltasar porcel en bolas
  • letona compra microsoft
  • on estiueja el ramon de les olives
  • desgarro anal con una esterilla
  • chistes de leñadores
  • sónia papell pits
  • cuando sale el nuevo catalogo de ikea
  • joaquin almunia presidente del gobierno
  • aún vive bienvenida perez?

La puta portada

És totalment lamentable que es destini, encara que sigui, un sol policia a requisar els exemplars i el "motlle" de la fàbrica d'impressió d'El Jueves. Aquest policies haurien d'estar detenint gitanos que roben síndries, tancant bars que fan massa soroll, evitant allunatges en una joieria, etc. Que a
aquestes alçades encara estiguem amb aquestes tonteries, n'hi ha per fer-s'ho mirar.


Per cert, dos cullons el dibuixant Guillermo: "Se trata de Tom Cruise y Katie Holmes". Potser si haguéssin portat ulleres de sol...

18.7.07

La diferència...


La diferència entre un professional i un penques/putero és que el primer va a entrenar 3 dies abans del previst, en canvi el segon arriba tres (o més) dies tard i a sobre es tanca en un gimnàs. Vaia colla de penques. Espero que la nova llei de vagos i maleantes que s'instal·la al Barça doni els seus fruits en breu.

Diari Sport
"Dos de los nuevos refuerzos del Barça ya se han puesto manos a la obra con vistas a preparar la próxima temporada. Tres días antes de la vuelta al trabajo de todo el equipo, Thierry Henry y Touré Yayá se han entrenado en las instalaciones del club."

17.7.07

Alegria: la Cinta ha mort

A casa anit era una festa. Per fi la Minguillón Cinta ha mort. Catalunya ho estava demanant a crits i jo diria que vaig sentir petards com si d'una lliga es tractés.

Després de la xerinol·la i en la tranquil·litat de la tassa del water vaig posar-me a reflexionar: I ara que? I ara que en fotrem de la Minguillón? TV3 no pot tornar a caure al parany de col·locar-la a cap més sèrie. No poden seguir intentant que sigui la mare de Catalunya. Molts la odiem i a una mare no se la pot odiar.

Per tant, i després de molt pensar-hi, vaig decidir que algunes de les possibles noves feines de la Mingui podrien ésser:

-Treballar de caixera al Dia:


-Treballar en una xarcuteria però no com a xarcutera si no com a embotit:


-Fer de barrera per als entrenaments de tirs lliures en futbol. Donaria més realisme a l'entrenament. Llàstima que potser apuntarien a la barrera:


-Falcar taules que ballen:

14.7.07

Cinta Petrelli

TV3 ho té molt clar. S'ha d'aprofitar l'èxit d'Herois i el Cor de la Ciutat no pot ser menys. El Cor malgrat tenir altres possibles finals força engrescadors, ha de pujar al carro del gènere fantàstic. El capítol de final de temporada ja està pràcticament enregistrat i RacoDC ha pogut obtenir en exclusiva les primeres imatges i una part del guió, concretament el moment de la explosió de la Cinta. Barcelona queda arrasada per la onada explosiva que genera la concentració de tots els poders sobre la Cinta. Alguns dels poders que capta i que generen la explosió final són:

-Es queda manca com la Benjumea.
-El passat a Amor a primera vista la marca massa com el Fidel interpretat per Àlex Casanovas.
-Només parla castellà tot i fer anys que viu a Catalunya. Com l'avi Benjumea.
-Té més pits que bona interpretació, com la Galiana.
-Es droga després de llegir Montecristo, com la Juani.
-Es queda sorda com la filla de la Yessi.
-Té almorranes com el Francisco.
-Li cauen totxanes al cap com a la Àngels Gonyalons.
-Etc, etc, etc....

Tots aquests poders sobre la Cinta generen la explosió que capta aquesta imatge:

Tota semblança amb Herois és pura coincidencia

12.7.07

Acebes vs Logo


Ángel Acebes comença amb les seves classes d'informàtica. Primera lliçó, Logo:

10 dibuja eta

Ángel: Profesor, no hace nada. Da error.
Profesor: Ángelito, debes escribir las instrucciones que hemos explicado antes.

20 las instrucciones que hemos explicado antes
30 error? como que error! terrorista!

Ángel: Esteee programa ha sido diseñado por Pere Casaldàliga que és un terrorista catalan disfrazado de misionero.
Profesor: Ángel, calmate. (...) Escribe: adelante 50.

40 adelante 50
50 ya entiendo, yo mando y tu obedeces
60 fuera arnaldo otegui y grupo prisa
80 puta cataluña

Profesor: Angel por favor, centrate.
Angel: Centrarme yo, rojo mariposón? Yo siempre a la derecha, derecha, derecha...

90 gira derecha
100 gira derecha
110 gira derecha
120 gira derecha
(...)
(...)
1450 viva españa
1460 viva avila
1470 puta chacón

Ángel: Profesor, creo que he terminado. Me ha quedado muy chulo.

Pulitzer de merda

Remenant per el Google Imagenes vaig anar a petar amb la que, probablement, és la fotografia més lamentable que he pogut veure mai:


Oi que fot ràbia?

11.7.07

$$$

Suposo que ja us haureu adonat que ha aparegut en aquest bloc un petit apartat de publicitat. Res, una cosa petita aquí a mà dreta. He decidit posar-ho per fer-me ric a base dels vostres clics. Per tant, i sense més explicacions, us emplaço a clicar com a desesperats i possessos sobre l'anunci proposat.

Actualment s'anuncien uns magnífics apartaments a Menorca. Qui no ha volgut tenir mai un apartament a Menorca? No dubteu, la oferta és sensacional. Me los quitan de las manooooos, paaapaa....

Ja porto 1,19$ guanyats. Fins a 100$ no cobraré. Vinga va! A clicar com bojos!!!!

8.7.07

F1...F18


Aquests dies es cel·lebra a Igualada l'Aeroesport. Un certament aeronàutic en que es poden veure tota classe d'avionetes, helicòpters, simuladors, exhibicions, etc. Una de les propostes que, any rere any, generen més expectació i alhora més polèmica és el vol de l'F18 de l'exèrcit espanyol. Cada any tots els anomenats pacifistes surten amb pancartes, cartes al diari i follons varis reclamant la retirada d'aquest.

Que voleu que us digui, a mi em fa gràcia veure-ho i tot i que estic d'acord amb tots els arguments pacifistes que puguin argumentar, no crec que fer volar aquest prodigi de la tècnica inciti a la guerra. És només un avió, espectacular, ràpid i destructiu depenent de l'ús que se'n doni. Si, però va ser creat per l'exèrcit amb finalitats militars, em direu alguns. Bé, fent ús de la demagògia barata us diré que internet també va ser creat per i per a militars i les seves finalitats no eren pas el Messenger, el Fotolog o muyzorras.com. Bé que estàveu molt feliços quan va aparèixer el tècnic de l'ADSL a casa vostra, no? Moltes de les coses que tenim han començat en laboratoris militars i no per això inciten a la guerra.

Perquè no pensem més en l'F18 com un avió espectacular? Com una obra d'enginyeria bestial o, simplement, com un avió més? Estaria amb vosaltres si com a part de la exhibicó aquest avió deixés anar una bomba de fisió nuclear sobre el poble veí d'Òdena, o si, per exemple, quan passés per sobre engegués una ràfaga de trets sobre els espectadors. No és ni serà així, tot i que, ben vist seria un espectacle de collons.

Zeroes

O quan els teus poders són una puta merda:


5.7.07

Orxata v2


Segueixo i acabo amb les opinions respecte a la deliciosa orxata:

-Costa. 1.59€. Envasada en TetraBrick i comprada al Dia. Esperava molt més d'ella. No és dolenta però tampoc és per repetir.

-Orxata Dia. 0.85€. Era d'esperar. Orxata senzilleta i sense pretensions. No enganya a ningú. Molt comparable a la orxata Vicenteta, aquesta també és una orxata de batalla.

-Hacendado: 1.95€. Molt bona. És en TetraBrick i refrigerada, cosa que la fa, suposo, més autèntica. Força espesa, potser una mica més de dolçor no li hagués fet cap mal. Com la majoria de productes Hacendado, la qualitat és alta. Tan per preu com per qualitat queda just per sota de la Maestro Horchatero de Chufi.

-Verge: 0.95€. Molt correcta i bona relació qualitat/preu. Ets molt comparable a la del Caprabo i vals força la pena. Comprada al Mercadona.

-Maricel: 0.85€. Varies coses a dir. Tot i que el gust no és dolent es veu d'una hora lluny que esta feta a base de polvos. No deixa sarro i ni tan sols està fabricada a València. L'etiqueta de l'envàs va ser disenyada als anys 70 i així s'ha quedat. Comprada a l'Aldi, val la pena gastar 10 céntims més i obtenir una millor qualitat.

2.7.07

Música

M'han convidat a seguir una cadena online de gustos musicals. Jo no sóc massa de fer aquest tipus de coses però com que sóc una persona educada, agraïda i sobretot bona persona seguiré la cadena. Jo no sóc massa musicaire i no tinc cap grup que admiri amb fervor. M'agrada una mica de tot.

Quantitat de música a l'ordinador: 982 cançons. D'aquestes, un 40% són eliminables.

Últim CD que he comprat: Fake chemical state de Skin.

5 cançons que escolto molt i que per mi són especials: Bé, no és que les escolti molt o que siguin especials, simplement que m'agraden.

-O Homem do Leme - Xutos e Pontapes. És un grup portugués que vaig descobrir en un viatge a Portugal. Canço lenta i enamoradíssa.

-La vereda de la puerta de atras - Extremoduro (escoltar). Que me entierren con la picha por fuera pa que se la coma un ratón.

-Love generation - Bob Sinclair. És com una droga.

-Where do I begin - Fun Lovin' criminals. Genial, no us la perdeu per res del món.

-Inner smile - Texas. Yeah... yeah... yeah...

Bé, aqui acaba la meva contribució a la cadena. Ara em tocaria passar-ho a algú. Jo no diré ningú, qui vulgui que ho faci.

1.7.07

Avui

El pitjor de menjar prunes o préssecs és que et queden les mans enganxifoses.

Avui he estat a la Roca. No he comprat res.