9.12.07

Plaer diví

Com Indiana Jones en busca de l'arca perduda, navalla en mà, vaig haver d'enfrontar-me a tot tipus de perills. Nens corrent pels passadissos, dones amb carros a punt de rebentar, famílies desestructurades comprant torrons, llargues cues de caixa, gitanos carregats de Coca-cola, marroquins comprant farina... Jo i el meu carro, com un sol home. El Carrefour i les seves caixeres no ho poden evitar.

Allà era ella. Guapa, esvelta, bonica. Demanant-me que la fes meva. Agafa'm, tasta'm. Jo, ni curt ni mandrós em vaig abraonar sobre la nevera i d'una revolada la vaig posseir. Si, la safata de raviolis Giovanni Rana (Sonno io) de formatge de cabra i ceba caramel·litzada ja era meva.

Dos dies després, amb la ressaca de tal gesta, estic a punt de consumir-la. Pot ser que no ens quedi bé, pot ser que no sigui bona, però no em negareu que a primera vista el farciment és ejaculatori.



Bon profit.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo l'he provat i certifico que està boníssim.
Bon profit!

mrpage ha dit...

Bravo! Boníssim. Giovanni Rana t'estimo.

sombretti ha dit...

Ah carambes!!! ho provarem!!

JRoca_Font ha dit...

Jo també certifico la qualitat gustativa de l'element en qüestió, la setmana passada estava d'oferta a l'Esclat i ho vam comprar.
Salut

Questionaire ha dit...

De fet, la major part de productes rana són per llepar-se'n els dits i els munyocs si fes falta. A diferència dels de Guissona. No la tontalafava de Ventdelplà, no, de la cooperativa.

ddriver ha dit...

Albert dime cuando ti ha fallato la familia?sempre ha etado inseme e tu dudas?dudas de la familia de don giovanni?Giovani RANA sempre satisface a lso suos

Unknown ha dit...

Esperi's a que es comericialitzin els pierogis de maduixa que vaig tastar a polònia, que són bons del cagar-se.

mrpage ha dit...

No els coneixia. Tenen bona pinta de maduixa. Ja ens avisarà quan els comercialitzin.

Vier ha dit...

Una elecció immillorable. Estan com les garrapinyades!

set sota zero ha dit...

Amb quina salsa ho ha combinat?

Senyor Giménez ha dit...

Ha tastat els ripieni de pera? Sublims!
A quin súper els compra? Al meu estimat Mercadona no els tenen...

Senyor Giménez ha dit...

Per cert, tres hurres per Giovanni Rana, un bon exemple de publicitat no enganyosa: diuen que són bons de collons i collons si ho són!

mrpage ha dit...

Sota zero: amb una salsa molt molt lleugera de formatge. Per no matar l'extraordinari gust dels raviloi. La tasta era purament testimonial. Boníssim!

Si, he tastat els de pera. També són molt bons. Jo els he comprat al Carrefour.

Si senyor, Giovanni Rana mereix un monument!!