23.7.07

Tota cuca viu


Una de les poques coses bones que m'aporta l'estiu és l'horari d'ídem. Des d'avui i fins l'últim dia d'agost disfrutaré de l'horari de 8 a 15h, fet que em permetrà gaudir de la magnífica programació d'estiu que TV3 ens ha preparat per les sobretaules. Un cop més i sense cap mena de vergonya TV3 ens ha encolomat Majoria Absoluta, l'exemple més fragant de sobreactuació per part d'un grup d'actors. No hi surt cap actor que no estigui sobreactuat, tot és exagerat, tot són crits, tot són actuacions dignes de l'obra de teatre de diumenge a la tarda a la Festa Major del poble.

Marina Gatell n'és, potser, l'exemple més clar. La seva és una actuació que hauria de figurar en qualsevol manual de com NO actuar si el que no vols és fer ràbia. Jo crec que aquesta noia té fusta i si vol ho pot fer millor. L'he vist en algún telefilm i la veritat és que a Majoria absoluta fa el que li devien demanar: sobreactuar a més no poder. La resta d'actors no es queden tampoc gens curts.

Un altre argument en contra de la sèrie són els seus guions. Sempre giren sobre els mateixos dos eixos: sexe i relacions entre sexes (que no sexuals, guerra de sexes, vaja). La sèrie vol destil·lar també un hiper progressisme i un bon rotllo que embafen.

Amics de TV3, a part de Majoria Absoluta, Jet Lag i Psico Express, disposeu de moltes més sèries. Sembla que cada estiu en toca una, com si d'una espècie de rotacions del Rijkaard es tractés.

No us demanem que compreu superproduccions ni que programeu Prision Break a les 15.30 de la tarda d'un més d'agost, no! De sèries a TV3 n'han passat moltes i de molt bones. Perquè no traiem del baül dels recòrds Hotel Fawlty, L'escurçó negre, N'hi ha que neixen estrellats, etc.? Si l'argument és que volem programar producció pròpia podeu posar De professió API o la lamentable sèrie Agència de viatges, només per antigues ja poden fer gràcia de veure.

Deixem descansar Majoria Absoluta i cia. durant uns 10 anys. Llavors les tornem a programar i potser ja ens tornaran a fer gràcia per decadents que ens semblaran.

14 comentaris:

sombretti ha dit...

Els dos bessons d'aquesta sèrie fan una ràbia... per no parlar de la vilarasau o el rañé, clar...

set sota zero ha dit...

Un altre cop majoria absoluta????? Quina tortura. A mi la que m'agrada cada cop que la repeteixen és les Teresines.

Questionaire ha dit...

Els nens d'aquesta sèrie representa que parlen català, oi? És que no els vaig arribar a entendre mai. Per cert, l'"Hotel Fawlty" i "N'hi ha que neixen estrellats" ja les han reprogramat pel 300, a la TDT.

mrpage ha dit...

Certament, els bessons són odiosos.

Hauré de veure aquest 300. No tinc per costum veure'l.

Eva ha dit...

encara rai que no han tornat a posar per enèssima vegada temps de silenci...que sí, la serie estava molt bé pero no cal veure-la 5 cops....

realment sembla que tv3 sigui una emisora sense pressupost.... ni 8tv son tant repetitus (bé si, pero en el seu cas és comrpensible)

Anònim ha dit...

Al pas que van ja poden començar a reprogramar El cor de la ciutat, total ja en fa 7 anys, estan reprogramant sèries més noves...

Així veurem com s'han anat envellint els personatges!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord! No soporto aquesta sèrie. Com ja es va comentar en post anteriors, al nivell de la puta Jet Lag, entre d'altres. La puta sobreactuació de tots i "l'humor" que no és humor, perquè cap gag fa gràcia. Només salvo a la Marina Gatell per la bona presència femenina, així com aquella que fa veu de pito i de no haver trencat mai un plat, però que també està molt bé ( fa de novia d'un guiri que adopten a la familia).
Amb la parenta comentavem com s'ha envellit la Vilarassau en pocs anys des de Majoria Absoluta a Ventdelplà. En aquest cas la salvo, com a actriu la considero excel·lent i com a dona és una d'aquelles maduretes que segons com encara li faries un favor.

mrpage ha dit...

Ara resulta que la setmana que vé faran Ventdelplà desde el principi. Mare meva.

Per cert, si algú ha vist Majoria Abs. avui haurà pogut comprovar que els guions són sempre sobre : sexe i guerra de sexes. Avui era fragant.

Anònim ha dit...

Ja us agradaria a tots vosaltres inventar guions que arribessin a convertir-se en serie. Menys criticar i més crear, colla de grisos! Per cert, què passa, que només t'interessa veure persones actuant si son ties i estan bones? Que progressisme que embafa? Prefereixes el rotllo Benet i Jornet que va de progre i és d'un retrograd que tira d'esquena?

mrpage ha dit...

No es pot criticar res. Amics bloggaires i comentaristes, a partir d'avui no es pot criticar res de res.

Ultimament noto una hipersensibilitat...

Unknown ha dit...

Per favor, jo SÍ vull veure una sèrie de TV3 amb ties bones de pits grossos. No m'importa el guió, de veritat. Només la vull per dormir la migdiada després de dinar a les 16 (això és el que té treballar a l'estiu) i poder despertar-me amb bones vibracions (sobretot vibracions, si ens referim als pits).

Anònim ha dit...

Ui, sí, quina hipersensibilitat! Llàstima que "no ser hipersensible" vulgui dir "sóc tant guai i desinhibit que no m'importa que tothom sàpiga que me la casco veient les series del migdia ... oh, oh, quin escàndol ...

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Visiti salaequis, on les actrius no necessiten morir-se per emocionar-nos.