20.6.07

Jo sóc del rei negre

Ho he dit varies vegades i ara que toca renovar plantilla ho repeteixo (i endureixo):

Si el Barça no fitxa un NEGRE contundent per el mig del camp, em faig del Madrid.



Sembla que sona Yayá Josefina Touré, un jugador de Costa d'Ivori que juga al mig defensiu del Mónaco. Em sembla correcte.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

com podem anar bé si volen fitxar la iaia (touré) i l'avi(dal)!

cesc

Unknown ha dit...

Juas!

Al madrit ni aigua!

Itf ha dit...

A veure si aquesta vegada el Txiqui encerta, perquè porta una ratxa...

Anònim ha dit...

NO pateixis Albert, aquest any la cosa va de negres: touré, avidal i henry, de moment. Tens tota la raó, els negres són els únics que poden fer la feina de desgast del mig centre defensiu-contundent i que corri com un .... A veure si tenim sort i el caràcter no ens surt com el de l'altre negre que juga a davant.

Anònim ha dit...

Per cert, tan solidarisme amb el tema Unicef, els jugadors tan sensibilitzats amb el tema pobresa, etc... i a l'hora de la veritat només 5 jugadors ( Oleguer i Thuram ( els 2 jugadors amb més seny de l'equip), Belleti, Gio i algun altre) van anar a veure el Mandela. Com desaprofitar una ocasió com aquesta?? masses calés i poca intel·ligència. i el putu etoo? Una demostració més que por la boca muere el pez, s'omple la boca de solidaritat i bons modals i a l'hora de la veritat és com qualsevol altre jugador.

mrpage ha dit...

És veritat Pau, segur que preferien jugar a la Play Station els molt cabrons.

xbgras ha dit...

No us espereu que sigui un Makelele o un Diarra, per molt negre i llarga que la tingui.

Espereuvos més que sigui una fotocòpia del Deco en blanc i negre.

Afontcu ha dit...

Bones! el primer cop que t'escric al blog :)


El que passa és que per anar a veure el Mandela havien de fer 1h de bus i clar..pobres nanos, fer 1h de viatge és un cançament, ho hem d'entendre.. Hipòcrites.


Més igual si els que fitxin són negres o no, però cagum la ostia, com tornem a regalar la lliga l'any que bé em faig del Peña los Amigos CF

set sota zero ha dit...

A mi el tio aquest no em sona de res. Aviam com surt.El que haurien de començar a preparar és la llista dels que van al carrer.

mrpage ha dit...

Adri, benvingut!

A veure que tal el Yayà, jo només vull que foti llenya pero pel que diu el XBGras (un savi del futbol) aquest no és de llenya. Ja veurem...

xbgras ha dit...

Moltes gràcies per lo del savi, però jo aquest tio, abans de sonar pel Barça, no tenia ni puta idea de qui era.
Recordo haver vist algun partit de Costa de Marfil en el passat mundial, pero a mi tots els negres em semblen iguals, aixi que no el reconeixia.
La majoria de opinions que he llegit (premsa escrita apart), totes apunten que es més un Vieira o un Deco, o sigui, un migcampista de llarg recorregut bastant ofensiu. O sigui, no es un stopper convencional com Makelele o Diarra.
Això no vol dir que no es pugui reconvertir com a tal. Recordem que en l'actual Barça, més d'un jugador ha canviat la seva posició en el camp: Ronnie era mitjapunta en el PSG, ara es un fals extrem; Deco era mitjapunta en el Oporto, ara és un interior; Puyol en els seus inicis en el Barça B era un interior o lateral, ara és central;etc.

mrpage ha dit...

Veieu com és un savi en XBGras!! Ho haveu vist??

Bé, espero que el reconverteixin en un lenyero que riu-te'n de Chuck Norris.

Anònim ha dit...

HO HAVEU VIIIIIIIIIIIST???? HO HAVEU VIISSSSSSSSSST??? LA MARE QUE US VA PARIIIIIIIIIIIIIIIR!

Anònim ha dit...

La figura del mig negre destructiu s'està fent imprescindible per qualsevol equip.