17.6.07

Format C:


Avui sabíem que això podia passar. És més, ho donàvem pràcticament per fet. Avui sabíem que les opcions eren mínimes i que, encara que haguéssim guanyat, la temporada era decebedora. A començament de temporada semblava que la lliga es guanyaria sense baixar de l'autobús. Està clar que així no funciona el tema i que, tot i rebre un pal rere l'altre, no n'hem aprés i fins l'últim partit no ens hem posat les piles. Desgraciats tots, començant per el prepotent Laporta i acabant fins al putero del Ronaldinho. Tots en teniu la culpa.

Durant el partit he sentit crits de campions. Jo, un home assenyat i que toca de peus a terra, m'he cansat de repetir que quedava molt partit i que podien passar moltes coses. Malauradament ha passat i quan el Madrid ha marcat el tercer he sigut dels pocs que he seguit assegut mirant el partit. Típica reacció culé la dels meus amics, de la eufòria a la decepció i a la ràbia en un segon. Jo confiava en el miracle i he dit també que si feia uns moments cridàvem campions ara hauríem d'animar perquè el Mallorca en fotes 2. Res, com sempre, un incomprès. Com un profeta borratxo que tothom s'atreveix a criticar i que ningú s'escolta.

Au doncs, ara a aguantar les cel·lebracions del Madrid, hi tenen el seu dret. Espero també que qui hagi de reaccionar ho faci bé i a temps. Formategem el Camp Nou, del president a l'utiller. Fem neteja d'arxius inutils i reinstal·lem de nou el soft realment necessari. Busquem nous programes i no dubtem en fer canvis. A la xarxa n'hi ha de molt bons i no tan cars com podem pensar.

6 comentaris:

xbgras ha dit...

Molt bo el simil!

Tot i que jo no seria tan radical. El programa ha demostrat que funciona, l'unic que en el temps s'ha anat quedan obsolet. Jo instalaria alguns service pack necessaris i a corre un altre cop.

Eva ha dit...

em fa una mandra que és massa escoltar le snoticies, especialment d'antena3, esperem fer algo amb el basquet no?

Itf ha dit...

Jo vaig ser dels que feia callar als que organitzaven festes... però no vaig aguantar fins al final del partit. Amb el segon gol del Madrid vaig marxar al carrer. Esperem que com dius tu, qui hagi de reconstruir el Barça ho faci bé.

set sota zero ha dit...

Jo hi passaria l'anti-virus.

jair d ha dit...

el pitjor de tot: capello em comença a caure bé.

mrpage ha dit...

Jair, vosté té un problema doncs. Un Fortasec despres de cada àpat l'ajudarà.