31.5.07

8 dies a Escòcia

Per si a algú li interessa: la ruta efectuada a Escòcia (que hermosa eres!).

1er dia: Arribada a Edinburgh, lloguer de cotxe i a l'hotel. Poc temps per a més.
Allotjament:
Orwell Lodge Hotel. Sembla l'Hotel Fawlty. Un conserge/cambrer tot curiòs i tipicament britànic. Un pub prou recomanable, unes habitacions més que correctes. Un ambient curiòs pero atractiu.


2on dia: Visita d'Edinburgh. Ciutat altament recomanable. Miris on miris tot és àntic, ben conservat i maco. Després de dinar, visita a Stirling i el seu castell. Possiblement prescindible, millor dedicar més temps a Edinburgh.
Allotjament:
Corrie Glen B&B (Aberfoyle). Correcte, tot i que si no estàs acostumat als B&B, la primera sensació és d'excessiva familiaritat.

3er dia: Loch Lommond and the Trossachs, Luss, Rest and be thankful, Inveraray. La intenció és seguir fins Fort William via Oban. El cotxe peta sortint d'Inveraray. Anem fins a Glasgow en grua i dormim a l'aeroport de Glasgow.
Allotjament:
Travelodge Glasgow Airport. Molt correcte.


4rt dia: De Glasgow a Crianlarich. Desde allà magnífica ruta fins a Mallaig on agafem el ferry per visitar la magnífica Illa de Skye. Fem una volta quasi complerta a l'illa. Fantàstic.
Allotjament:
Dunmara B&B (Bradford). Molt bé. Tracte exquisit, vistes genials, casa ok.


5é dia: Elian Donan Castle (el castell dels Inmortales). Ruta de Wester Ross que voreja la costa fins a Ullapool. Una ruta genial, llarga però que val la pena. Ullapool és un bonic poble pesquer en que pots veure foques en el mateix port. Es poden fer rutes amb barco per veure balenes i dofins. Malauradament no ho vem poder fer per motius d'horari.
Allotjament:
Dromnan Guest House (Ullapool). És com un B&B però més gran. Molt bé.


6é dia: Inverness, Llac Ness, Urqhart Castle. Inverness és maco però tampoc mata. Gent molt rara pel carrer. El llac en si tampoc és espectacular però fa gracia de veure i desde segons quins punts les vistes són absolutament genials.
Allotjament:
Carn Mhor (Aviemore). També molt bé tot i que el poble no és gaire interessant. Per no dir gens. És un poble molt turístic per els esports d'hivern.


7é dia: Ruta del Whisky i Elgin. Visita a la destil·leria Cardhu. Potser el dia més mal aprofitat. La ruta en si no és cap cosa de l'altre món. Amb una visita a una destil·leria en tens prou i seria millor dedicar la resta del dia a altres coses interessants. Elgin és un poble interessant sense ser espectacular.
Allotjament: el mateix d'ahir.

8é dia: Castell de Balmoral, Stonehaven i Dunnotar Castle. Dunnotar Castle és espectacular. Potser lo més maco del viatge. No el castell en si sino on és i que l'envolta.
Allotjament:
Premier Travel Inn de l'aeroport. L'endemà el vol surt a primera hora.

Evidentment m'he deixat d'escriure moltes coses. He posat el més important de cara a establir una "ruta". En cada recorregut hi ha coses espectaculars, grans paisatges i.... em cau la llàgrima de recordar-ho.

5 comentaris:

set sota zero ha dit...

Jo hi vaig anar fa 4 anys i em va agradar molt. El castell d'Eilean Donan, situat en aquella petita illa unida a la terra per un pont de pedra és un dels llocs més bonics que he vist.

Unknown ha dit...

Si va disfrutar d'Edimburg, no oblidi veure The flesh and the fiends.

xbgras ha dit...

Algun dia hauries d'explicar com aconsegueixes aquests viatges...

Ens ho estavem mirant d'anar-hi, però es tot tan car!

mrpage ha dit...

Si, Eilean Donan està molt bé, i en un dia de boira encara més.

Doc, a l'eMule no la puc trobar en espanyol. Seguiré buscant.

Xavi, doncs estalviant i buscant sempre per internet ordenant ascendenment per preus.

Unknown ha dit...

Crec que no està doblada, però és un anglès bastant intel·ligible.