23.3.07

Ni som ni serem

En els comentaris del meu post anterior he descobert que la carpa Juanita havia traspassat (al Liverpool?). Quina ha sigut la meva sorpresa al descobrir que els catalans ja no tenim cap referent animal. No tenim cap mascota per identificar-nos.

Companys, deixem-nos d'estatuts i aeroports. Sense mascota, ni som ni serem.

La orca Ulysses ja fa un temps que ens va deixar per anar a fer les amèriques. L'esquerp Floquet de Neu va passar a millor vida. La carpa Juanita ja no pot veure en porró. Qui ens queda? El conill Carlitos no val. Només era un conill obés que va tenir els seus minuts de glòria.

Ara quan anem pel món i ens demanin que parlem del nostre país, que direm? Quins referents podrem donar als turistes i als estrangers? Companys, això és una crisi d'estat sense precedents. El dolor per la mort de la carpa Juanita no ens pot deixar els ulls plorosos per sempre. No ens pot encegar i no deixar-nos veure la crua realitat. Hem de fer el que sigui per buscar un nou referent animal!

Com a mesura transitoria i fins que no es trobi la nova mascota, proposo la creació d'una junta gestora a l'estil de la encapçalada lamentablement per Joan Trayter al FC Barcelona. La meva proposta per a nova mascota de Catalunya de forma provisional és: Carmen de Mairena, el Bulldog del Raval.

Hola corazones, en el coño tengo flores

Juanita, descansi en pau.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Igualadí.
Em sap greu això del traspàs de la carpa Juanita, però no has pensat amb el Burro Català ? o el CAT ?
Si aquests no t´agraden sempre queda el bonic, original, agraït intel.ligent i fidel Gos d´Atura Català. http://www.gosdaturacatala.org/

.

Anònim ha dit...

Com no m'agraden els gossos, jo aposto pel CAT (un gat). Tot i això, dir que el conill carlitos només era un puto conill gras... i la juanita era una maleïda carpa taronja.

Per desgràcia el carlitos va deure acabar en un forn...

mrpage ha dit...

Eps company d'Igualada! Ni el burro ni el Cat ni el gos representen el que jo demano. Són només simbols i jo en vull un amb nom. No vull un col·lectiu o un adhesiu, vull una mascota.

Gené, que no veus que estic sensible pel tema Juanita??? No pots dir-me que només era una maleïda carpa taronja. No té sentiments vosté?

set sota zero ha dit...

Una opció seria l'osset dels Tous, però els nostres veïns s'ho podrien prendre com una amenaça. Carmen de Mairena no em sembla malament, però hauria d'adquirir un look més nostrat, estil Núria Feliu.

Anònim ha dit...

la Coloma (jau Coloma, jau!!)
era (és?), a part d´una estrella, tot el que un simbol i una mascota junts poden donar de sí.
Potser l´hauriem de fer màrtir algun dia ? ..i un monument a la Pça Catalunya ?

Anònim ha dit...

Sr. Albert, si s'ha de posar a plorar estigui tranquil, no em tornaré a posar amb la Juanita, no sigui que li doni una depre de cavall!

Jo també aposto per la Colometa sit jau! s'ha de fer màrtir. Que mori violada per una multitud d'ovellots.

mrpage ha dit...

Gràcies per comprendre'm en aquests moments de dolor. :_P

Pel que fa a la Coloma, jo crec que ja ha traspassat també. Gràcies per l'interés!

Anònim ha dit...

Avui per versió rac1 del clapés han parlat que la carpa juanita va tenir un fill i ara ha agafat el relleu de veure amb porro.
Esperem que per molts anys!!

mrpage ha dit...

Si si si! Ho he sentit també! No sabeu el pes que m'acabo de treure de sobre! Ufffff....