26.3.07

Cambio radical

Quina decepció de programa. La veritat és que fan un miracle agafant una tia que no val un pet i deixant-la com una MQMF en tota regla. És veritat, el botox i un bon dentista fan miracles. Però a veure, siguem sincers... Quan vem conèixer de que anava el programa tots els tios vem pensar el mateix. Llavis inflats i pits de 180cm. Si o no? Quina ha sigut la meva decepció al veure que ni una cosa ni l'altre. Si, els hi retoquen una mica els llavis (superiors) i els hi afegeixen una mica de pit, però no és el que esperavem. Jo esperava una Pamela Anderson i m'han deixat una Penelope Cruz d'estar per casa (que tampoc és gens despreciable). L'altre gran decepció ha sigut que els pits al descobert han brillat per la seva absència i això també és un flac favor a l'audiencia.

Per qui no sàpiga de que va li explicaré amb quatre paraules. Agafen una tia fea del cagar, li enxufen botox, silicona, dents postisses, tint per el cabell i la deixen molt millor del que va entrar. Ho enmarquen tot en un plató amb familiars i amics sobreactuats que llencen llàgrimes abans de que els hi diguin res. Tot això ho presenta dramaticament la Teresa Viejo que, per cert, sembla que tingui les dents enganxades. Una mamada a un fuster ensil·liconant?

A tu et convenen tres programes com a mínim

5 comentaris:

set sota zero ha dit...

Alguns haurien de passar pel quiròfan per fer-se una lobotomía. Teresa Viejo, per exemple.

Anònim ha dit...

Si no hi ha tetes, no hi ha programa. Punt.

Bachi ha dit...

La dona de la foto és un hamster amb els llabis pintats... Jo aquest programa no el penso mirar mai, americanades!

Anònim ha dit...

pk no penjes un video amb els antes i els despues?

mrpage ha dit...

Aquí teniu un video de l'aparició d'una de les participants. Veureu l'antes i el despues. Van fer una bona feina, certament:

http://www.youtube.com/watch?v=b1bdOhen-Co

No tetes, no party. Si han de ser les del hamster de llavis pintats, no cal, no cal...