13.2.07

Tots som supers

Ho haig de confessar, m'agrada molt aquesta cançó. Ja sé que no és per la meva edat, peró és una bona cançó i m'agrada. Potser l'haureu escoltat durant el Club Super 3 i/o segurament l'haureu escoltat en l'anunci del milió de Supers.

(Just a sota teniu un reproductor perque l'escolteu. Aquest reporoductor és de goear.com, una interessant web on podeu pujar els vostres mp3 i tenir-los sempre a la xarxa i disponibles per a tothom)



Jo també he sigut del Club Super 3, concretament el num. 10415. Encara el recordo ara. També recordo que vaig guanyar un mític Superqué de la Quinzena. La pregunta era quants segons tenia un any diria. Ho vaig respondre amb una bona calculadora i... em va tocar. Un rellotge digital de TV3. La veritat és que al rebre aquella carta amb un premi em va fer, per moments, el nen més feliç del món.



Fiuuuuuuuu!!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets un crack!

Anònim ha dit...

Llàtima que la web de moixis no tingui tant moviment ... fa una mica de llàstima!

Anònim ha dit...

i qui no ha sigut del club súper3? La veritat es q aquesta cançó enganxa força! Veig que el nen que portes a dintre de tant en tant encara el treus.

nayry ha dit...

M'encanta que la gent tregui efectivament el nen que porta dins, mai l'hem d'oblidar!! No ens n'hem d'avergonyir, tot el contrari!
si pogués demanar un desig al geni!demanaria tornar a ser petita!mo passava genial!!

(miriam) ;-)

Sònia ha dit...

Jo vaig ser una super de la primera tongada, i fins i tot tenia el guant de la mà del super3 (encara deu estar per casa).

Aquesta canço enganxa moltisim, sabeu qui l'ha produit? Em recorda bastant l'estil del marc parrot.

mrpage ha dit...

Per cert, jo també tinc el guant de per casa!!

Un Petrifax....

Anònim ha dit...

la veritat, ho confesso, se m'ha enganxat la cançó. La veu recorda bastant a la de l'Helena de pomada, no trobeu?

6q

Jin ha dit...

m'en alegru de no ser la unica grandeta k disfruta amb aquesta canço! Fins i tot em vaig emocionar quan la vaig veure cantar a la Festa dels Supers ^_^

Anònim ha dit...

uenaS!!!!
nomes em pasava per decir-vos que aquesta canço m'agradamolt em fa recordar a la meva familia xD
ueno ia men vaig
adeu














aTT:
aNoNiM!!!!xD