3.2.07

Pizza de pesto amb formatge de cabra

Us passo una sencillíssima recepta que: és molt bona i és molt fàcil. És la pizza de pesto amb formatge de cabra. Per fer-la necessiteu: una base de pizza (jo en tenia unes d'integrals congelades comprades al Mercadona), salsa pesto (la de l'àrea de Guissona, que jo vaig utilitzar, us serveix. Fer-ne és molt fàcil), i un tall de formatge de cabra (és més car del que pensava, 2 talls = 2.5€).

Passos a seguir: treure la base del congelador, cobrir la base amb la salsa de pesto (que quedi tota la pizza ben coberta), posar el tall de formatge de cabra al mig i cap al forn. Jo li vaig tenir uns 12 minuts a uns 180º. Podeu posar una nou sobre el tall de formatge, queda més ben decorada. Les fotos que us passo són bastant lamentables, la meva càmera digital també ho és. N'haig de comprar una ja!!

Acabaré fent un rodolí com el mític Jaume Pastallé: "Si a baloncesto heu de jugar, una pizza de pesto heu de menjar".

Bon profit!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí es veu qui es l'autèntic calçasses

Anònim ha dit...

jajajajaja!

mrpage ha dit...

Ara resulta que tot és ser un calçasses. Estem devaluant la paraula. Fer feina a casa, fer el dinar, fer obres, etc... no és ser-ho. Calçasses és, per exemple, quedar per veure el futbol i 10 minuts abans decidir que no vens perque la dona així ho ha decidit...

No sobreutilitzem la paraula pq perd tot el seu sentit.